Megjelent a Microsoft Edge böngésző Androidra és iOS-re

2

A Windows 10 alapértelmezett böngészőjének, az Edge-nek a mobilos változata végre kilépett a béta fázisból, és publikusan is elérhetővé vált az Android és iOS rendszerű készülékekre. A Microsoft alkalmazása igyekszik kedvezni azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék PC-s internetezési élményüket magukkal vinni hordozható eszközeiken.

Sokféle operációs rendszer és még több böngésző alkalmazás létezik, ám ha valaki a Windows 10 beépített megoldását használná, a mobil változat mindenképpen érdemes lesz a figyelmére. A böngészési előzmények, a jelszavak, sőt, akár a megnyitott oldalak szinkronizálása is lehetséges az applikáció segítségével. A Microsoft Edge Android változatának köszönhetően ott folytathatod a szörfölés, ahol abbahagytad, bárhol és bármikor, különböző eszközökön.

Mindenkit bátorítunk, hogy legalább egyszer próbálja ki az alkalmazást, aztán, hogy végül mennyire lesz sikeres a Microsoft Edge, valószínűleg az idő dönti majd el. A redmondi vállalat többi programja egyébként fölöttébb népszerűnek számít a többi mobilos platformon, gondoljunk csak az Office applikációkra vagy a Skype-ra, így aztán kíváncsiak vagyunk, hogy mire mennek ezzel a böngészővel. Ti milyen Microsoft szolgáltatásokat, alkalmazásokat használtok Android rendszeren?

Forrás: Engadget

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid