Kimaradhat a Note 8 egyik legjobban várt újítása

3

A Galaxy S8 az idei év egyik legnépszerűbb csúcsmobilja, ám abban a legtöbben egyetértenek, hogy az ujjlenyomat-olvasó nem a legszerencsésebb helyre került. Eddig reménykedtünk benne, hogy a Galaxy Note 8 más lesz ilyen szempontból, de sajnos rossz híreink vannak.

Eredetileg a Galaxy S8 ujjlenyomat-olvasóját a kijelzőbe szerette volna építeni a Samsung, de sajnos nem sikerült időben elkészülni a fejlesztéssel, így az utolsó pillanatban úgy döntött a gyártó, hogy a hátlapra kerül a szenzor. Ezzel nem is lenne nagy gond, de az olvasó nem középen van, hanem a kamera jobb oldalán, és így nem annyira kényelmes a használata.

Korábban arról olvashattunk, hogy a Note 8-ba valószínűleg már sikerül megoldani a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, most azonban állítólag a Samsung egyik tisztviselője azt nyilatkozta, hogy ez nem fog összejönni. Az egyik dél-koreai lap szerint a következőket mondta a gyártó embere:

“Megtettünk mindent, hogy a kijelzőbe építsük az ujjlenyomat-olvasót a Galaxy Note 8-ban, de végül úgy döntöttünk, hogy mégsem lesz a képernyőbe integrálva, mégpedig különböző technikai korlátok és biztonsági problémák miatt.”

Egyre valószínűbb tehát, hogy a Note 8-nak is a hátlapjára kerül a biometrikus szenzor, aminek sokan nem fognak örülni, de minden bizonnyal így is egy remek csúcsmobilt tesz majd le az asztalra a Samsung. A nagy újítás egyébként a duál hátlapi kamera lehet, és persze ott lesz az S Pen is, kíváncsian várjuk, hogy ez elég lesz-e a sikerhez.

via PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid