Durva árcédulát kapott a ZTE új középkategóriás mobilja

0

A ZTE elismerésre méltó pénzügyi eredményeket tud felmutatni az elmúlt időszakban, de a telekommunikációs műfajban nem illik a babérjainkon ülni. Jól tudja ezt a kínai vállalat is, épp sorra mutatja be a friss készülékeket. A legújabb ZTE mobil a V870 nevet viseli, ám a középkategóriás hardverhez irreálisan magas ár társul.

A frissen leleplezett okostelefon kijelzője 5.5  hüvelykes, amelyen a tartalmakat Full HD minőségben tekinthetjük meg. A képernyő IPS technológiára épülő panelt használ. A telefon fémburkolata alatt a Qualcomm által fejlesztett Snapdragon 435-ös lapkakészlet, illetve annak nyolcmagos processzora dolgozik, magonként 1.4 GHz órajelen. Nem spóroltak a rendszermemóriával, ugyanis a telefonban 4 GB RAM található, a beépített háttértár kapacitása pedig 64 GB.

A már említett fémből készült ház hátsó oldalán egy 16 megapixeles kamera virít, míg az előlapon 8 megapixeles társa található. A hátlap másik érdekessége egy ujjlenyomat-olvasó. A készülék energiaéhségét a beépített, házilag nem eltávolítható 3000 mAh akkumulátor igyekszik kielégíteni. Említésre méltóak lehetnek továbbá a telefon masszív hangszórói is és az Android Nougat rendszer.

A mobil nem meglepő módon első körben Kínában lesz kapható, helyi pénzből átszámítva körülbelül 400 dolláros áron (~110 ezer Ft), ami sajnos irreálisan soknak tűnik.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid