A kínai újév alkalmából tart leárazást a Banggood

0

A rutinos vásárlók már bizonyára tudják, hogy Kínában most megállt az élet, és ilyenkor hosszú szünetre mennek, ám szerencsére most is remek akciókat lehet kifogni, az EU raktárak pedig továbbra is zavartalanul üzemelnek.

A Banggodon természetesen ezúttal is akciókkal készült az ünnepre, és szerencsére bőven van miből válogatni. Ráadásnak kapunk egy teljesen univerzális kupont is, hiszen a 19CHNEW kódot felhasználva 9%-os kedvezmény jár, és ez minden nem akciós kütyüre felhasználható. A részleteket ezen az oldalon találjátok.

Az első akció, amit érdemes figyelemmel kísérni, egy 50%-os Snap up, ahol elvileg minden nap friss terméket kapunk majd, amely a készlet erejéig féláron vásárolható meg. Gyanítjuk, hogy elég kis mennyiségekről lesz szó, és gyorsan elfogynak majd. Az akció minden nap délután 17:00-tól indul, és egészen február 13-ig tart majd.

A rengeteg barkácskütyü után főleg a smart devices résztől válik érdekessé az akció, ahol már mobilokat és tableteket is találunk. Ha valaki például olcsó mobilt keres, akkor a DOOGEE Y8-at érdemes szemügyre vennie. Kellemes külsőt kapott, ráadásul már Android 9.0 fut rajta, és mindössze 79.99 dollárba kerül.

Amennyiben nem találjátok meg a kütyüt amit kerestek, akkor se csüggedjetek, mivel az oldal alján a legkedveltebb gyártók termékeihez külön oldal tartozik. Ezekből kettőt emelnénk ki. Az első a Xiaomi, amit olvasóinknak bizonyára nem kell bemutatni, hiszen lassan nincs olyan termék, amit a kínai cég ne gyártana.

A másik közkedvelt brand a BlitzWolf, akik remek minőségű mobiltartozékokat (töltő, kábelek) gyártanak, ám a fülhallgatóik és BT hangfalaik is kifejezetten jónak számítanak, ráadásul árban rendszerint olcsóbbak a konkurens cégeknél.

Érdemes tehát átnézni a folyamatosan frissülő kínálatot, nehogy lemaradjatok a remek ajánlatokról. A teljes akciót itt tekinthetitek meg.

  • Az EU raktáras akciókat pedig itt találjátok. (Garantált 1 hetes szállítás a kínai újév alatt is!)

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid