Kisebb akkut kaphat a Samsung Galaxy S22 és az S22+

0

Újabb információk érkeztek a Galaxy S22 széria akkumulátoráról, ezúttal az alap modell esetében lepleződött le a kapacitás, és sajnos az elődhöz képest kisebb lesz a telep, akárcsak az S22+ esetében egy korábbi szivárgás szerint.

Bár a Samsung alapvetően egyre jobb és jobb csúcsmodelleket dob piacra, azért nem csak adni szoktak a funkcióhoz, a legtöbbször el is vesznek valamit. Az S20 szériánál eltűnt a jack csatlakozó, az S21 modelleknél a microSD kártyahely és a töltő (+ a kijelzők felbontásában is voltak csökkenések), az S22 készülékeknél pedig az akkumulátor hozhat visszalépést.

Friss információk szerint a Galaxy S22 durván 3700 mAh-s teleppel érkezhet, miközben az S21-be 4000 mAh-s akkut szereltek. A Galaxy S22+ esetében hasonló csökkenésre számítunk, a korábbi hírek ugyanis 4500 mAh-s kapacitásról szólnak, míg az elődben egy 4800 mAh-s akkumulátor teljesít szolgálatot.

Az S22 Ultra szerencsére nem hoz csökkenést, valószínűleg marad az 5000 mAh, a töltés pedig még javul is, 25W-ról 45W-ra, persze ez sem annyira forradalmi újítás, hiszen az S20 Ultra már tudta a 45W-ot, amit utána az S21 Ultránál visszavettek.

A kisebb akkumulátorok egyébként nem feltétlenül jelentenek rosszabb üzemidőt, szóval egyelőre nem érdemes búslakodni. A kijelzők és a hardverek egyre takarékosabbak, legalábbis papíron, és a szoftveres optimalizáció is sokat számít.

A Samsung Galaxy S22 széria érkezésére valamikor januárban számítunk, és nem sokkal a bemutató után valószínűleg már meg is lehet majd vásárolni a csúcsmodelleket.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid