Elektromos bicaj vásár: népszerű típusok akcióban

0

Elektromos kerékpárokat árusít ki a Geekmaxi, több népszerű típus is jó áron szerezhető most be, ráadásul kuponokkal további kedvezményekhez juthatunk. Minden bicajt európai raktárról szállítanak, így pár munkanap alatt megérkeznek mindenféle extra fizetni való (vám, áfa) nélkül.

A Geekmaxi elektromos kerékpár kiárusítása számos népszerű modellt kínál kedvező áron, amelyeket különböző kuponkódokkal tudunk tovább mérsékelni a rendelés véglegesítése előtt.

Ezeknek két fajtája van, rendelkezésre állnak általános kuponok, illetve termékspecifikus kódok, amelyekkel lefaragható a végleges vételár. Kezdjük tehát az általános kuponokkal!

  • 400 eurós vásárlás esetén 20 euró kedvezmény a 4V64V53D kóddal
  • 500 eurós vásárlás esetén 25 euro kedvezmény a 2huMAM2C kóddal
  • 600 eurós vásárlás esetén 30 euro kedvezmény a SHKJcuRz kóddal

Érdemes tehát élni ezekkel a lehetőségekkel, most pedig következzék a Geekmaxi elektromos bicikli kiárusításának linkje, a teljes választékkal:

Mint ahogyan a hasonló kiárusításoknál lenni szokott, most is akad néhány kiemelt ajánlat, ezeket ismertetjük röviden!

ELEGLIDE F1 elektromos mountain bike

25 km/óra végsebesség, 21 sebességes váltó, 26 colos kerekek és akár 85 km-es hatótávolság jellemzi ezt a terepen is helytálló elektromos biciklit. Az ELEGLIDE F1 elektromos mountain bike most mindössze 699,99 eurós, vagyis megközelítőleg 245 780 forintos áron rendelhető, amennyiben használjuk a YtHnAUGE kupont a vásárlás véglegesítése előtt. További részletek és megrendelés ezen a linken!

ELEGLIDE M1 Plus elektromos kerékpár

27,5 colos kerekekkel, 25 km/óra maximális sebességgel, elektromos rásegítés esetén pedig akár 100 km hatótávolsággal rendelkezik ez a kerékpár, amelyet ugyanúgy elláttak 21 sebességes Shimano váltóval. Az ELEGLIDE M1 Plus elektromos kerékpár most mindössze 749,99 euróért rendelhető, amennyiben használjuk a TgjcHGD8 kupont. A vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 263 361 forintot jelent. További információ és megrendelési lehetőségek erre a linkre kattintva!

ENGWE EP-2 Pro elektromos fat bike

Ez az extra vastag kerekeken gördülő fat bike egy 750 wattos elektromotorral büszkélkedhet, amelynek köszönhetően elérhető az akár a 45 km/óra maximális sebesség is. Duál tárcsafék, 7 sebességes váltó, házilag eltávolítható akkumulátor jellemzi ezt a fenevadat, amely egyetlen töltéssel képes akár 60 km-t is megtenni, teljesen elektromos meghajtás mellett. A maximális teherbírás 150 kg, a minőségi anyagokból készült váz ráadásul össze is hajtható. Az ENGWE EP-2 Pro elektromos fat bike most 857,27 eurós áron rendelhető, feltéve, hogy használjuk a 2aqLJR43 kupont. A vételár így cirka 309 167 forint lesz. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Zárásként még egyszer következzék a Geekmaxi elektromos kerékpár vásárának linkje:

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid