Kisebb méretű OnePlus Two érkezhet jövő év közepén!

1

A Samsung Galaxy Note szériájának sikere oda vezetett, hogy manapság már egyre nagyobb méretű kijelzőkkel szerelt telefonokat lehet vásárolni, és sok esetben a gyártók aktuális zászlóshajói is méretesebb megjelenítőt kapnak. A nagyobb kijelző előnyeit tartalomfogyasztás esetén felesleges ecsetelni, ám a méretnövekedés a mobilitás, vagy akár a használhatóság rovására is mehet bizonyos esetekben. A kompaktabb telefonok rajongói bizonyára örömmel fogadják a hírt, hogy jövőre egy kisebb méretű OnePlus készülék is napvilágot láthat.

oneplus-one-white

A OnePlus One utódjáról júliusban lehetett hallani utoljára, amikor is az azóta visszavonult kiszivárogtató @evleaks leközölte, hogy a OnePlus Two kódneve a “lettuce” (azaz saláta) lehet. Ez illik egyébként az elődhöz, ami “bacon” (szalonna) néven futott a gyártás előtti időszakban. Ezúttal mondhatni első kézből érkezett az információ a kisebb kijelzőről, ugyanis azt a Reddit-en tette közzé a OnePlus csapat néhány tagja. Az állításuk szerint a gyártó igyekszik megfelelni a vásárlók igényeinek, ezért a 2015 közepén megjelenő OnePlus Two  kompaktabb méretű panellal kerülhet piacra. A jelenlegi modellnek 5.5 hüvelykes panelja van, de Two-ban már valószínűsíthetően egy 4.7-es, vagy egy 5.2-es kijelző kaphat helyet.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid