Kiszivárgott a Samsung Galaxy S9 dizájnja

1

Eddig csak nagyon kevés konkrét információnk volt a Galaxy S9-ről, most azonban kiszivárgott két állítólagos render, amelyek az új csúcsmobil dizájnjáról árulkodnak.

Az alábbi renderek állítólag a Galaxy S9 3D-s modellje alapján készültek. Persze a képek valódisága kérdéses, de eddig is valami hasonlóra számítottunk, azaz egyáltalán nem tűnik elrugaszkodottnak ez a dizájn.

Az előlapon továbbra is egy “Infinity Display” megjelenítő lesz, valószínűleg még vékonyabb alsó és felső kávával, és a hajlítás is megmarad.

A Galaxy S8 modellekben debütált extra Bixby gomb sem tűnik el, ám a hátlapra ezúttal duál kamera kerül, hasonlóan a Note 8-hoz, csak itt vertikális lesz az elrendezés. Jó hír, hogy az ujjlenyomat-olvasó most már a kamerák alatt helyezkedik majd el, így jóval kényelmesebb lesz a használata.

Összességében elmondható, hogy amennyiben valódiak a képek, nem fog radikálisan eltérni a dizájn az S8 szériához képest, de azért lesz pár pozitív változás, amiknek nagyon örülünk.

A Galaxy S9 modellek bemutatója február-március környékén várható, de pletykálnak januári debütálásról is, mondjuk ez utóbbi azért nem túl valószínű. Az viszont lehetséges, hogy a Samsung már decemberben megkezdi a tömeggyártást.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid