Kiszivárgott az LG V60, nagy akkuval és jack csatlakozóval jön!

0

Bár az LG mostanában nem teljesít annyira jól a mobilpiacon, azért nemrég kiderült, hogy továbbra is ott vannak a 10 legnagyobb gyártó között, most pedig az új csúcsmobiljukról tudtunk meg érdekes részleteket.

Az alábbi képek az LG V60 ThinQ promóciós videójából származnak, és mivel az egyik legismertebb szivárogtató tette közzé őket, ezért nincs okunk kételkedni a valódiságukban. A telefon hátlapja természetesen nem lesz átlátszó, csak azért ilyen a képeken, hogy jobban lássuk a fontos részleteket. Lesz például a mobilon négy darab hátlapi kamera, és mikrofonból is ennyit szerelnek rá, vagyis egész biztosan kiemelkedő hangrögzítési képességeket kapunk.

Az alábbi kép még érdekesebb, ez elárulja, hogy egy méretes, 5000 mAh-s akkuval szerelik a V60-at, és alul az is látszik, hogy az USB-C port mellett helyet kap egy jack csatlakozó, ami mára szinte már teljesen eltűnt a csúcsmobilokról.

A készülék várhatóan Snapdragon 865 processzorral és 5G támogatással jön, a bemutatója pedig eredetileg február végén lett volna az MWC kiállításon, viszont a koronavírus miatt az LG lemondta az eseményt, így nem tudjuk, mikorra csúszik a dolog. Persze lehet, hogy az időpont nem változik, és online lehet majd követni a leleplezést.

Forrás: @evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid