Kiszivárgott fotókon a LeEco 6.3 colos csúcsphabletje

0

A kissé franciásan hangzó névvel megáldott kínai LeEco az elmúlt időszakban úgy tört fel mint a talajvíz, olcsó, és mégis sok esetben brutális felszereltséggel bíró készülékeivel. A legújabb húzásuk egy méretes kijelzővel rendelkező okostelefon lesz decens hardverrel és olyan árcédulával, hogy eldobod az agyad. Fotók is vannak.

A telefonról szóló értesülések, illetve a fotók, amelyeken valaki a kezében tartja a mobilt, mind a Weibo nevű kínai közösségi oldalról származnak.

leeco-le-x920-leaked-images

A telefont egyelőre LeEco X920-ként tisztelhetjük, legfőbb vonzereje pedig a 6.3 hüvelykes, QHD felbontású megjelenítője, amelyet az oldalakon szinte alig ölelnek kávák.

leeco-le-x920-leaked-images-1

A megjelenítő mögötti beltartalom legfontosabb eleme a Qualcomm Snapdragon 820 lapkakészlet, ami azonnal a csúcskategóriába emeli a mobilt, a mellészerelt 4 GB operatív memóriáról nem is beszélve.

leeco-le-x920-leaked-images-2

A belső tárhely mérete várhatóan 64 GB lesz, de a microSD kártyás bővítés lehetősége is adott a híresztelések szerint.

leeco-le-x920-leaked-images-3

A hátlapi kamera sem lesz piskóta, a felbontása 23 megapixel, és munkáját egy kéttónusú LED villanó segíti. Az előlapon pedig egy 8 megapixeles apparátus gondoskodik a szelfizésről.

leeco-le-x920-leaked-images-4

Az akkumulátor kapacitása 3400 milliamperóra lehet (reméljük ez tévedés, és nagyobb lesz), a telepet USB-C porton keresztül lehet majd táplálni, és ha már portok, mint az látható, ezúttal sem lesz a 3.5 mm-es jack aljzat.

leeco-le-x920-leaked-images-5

A szoftvert illetően a LeEco X920 Android 6.0 Marshmallow rendszert fog futtatni, ami a LeEco saját fejlesztésű EUI interfészének köntösét viseli majd.

leeco-le-x920-leaked-images-6

A kiszivárgott okosságok kupacában még ott van a mobiltelefon várható ára is, amit az ázsiai forrás 1388 jüanban állapít meg, ez alig 200 dollárt jelent ezért a pazarul felszerelt szerkezetért.

leeco-le-x920-leaked-images-7

Arról viszont nem tudni még semmit, hogy Kínán kívül mely piacokon lesz kapható a LeEco X920, és a bemutató várható időpontja is rejtély egyelőre.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid