Kiszivárgott, hogy milyen mobilokkal készül a OnePlus a közeljövőben

0

A legfrissebb értesülések szerint a OnePlus idén arra készül, hogy a szokottnál jóval több készülékkel bővíti majd az általuk forgalmazott mobilok listáját. Nemrégiben kiszivárgott a kínai gyártó ütemterve, amely egészen szeptemberig feltárja, hogy milyen telefonokkal szeretnének a vásárlók számára kedveskedni.

Az értesülések forrása egy eddig megbízhatónak bizonyult szivárogtató, aki úgy tudja, hogy a OnePlus szeptember végéig legalább hat vadonatúj készüléket fog leleplezni, ami sokkal több, mint amennyit általában a nagyérdemű elé szoktak tárni. A legelső termék igazából nem egy új modell, hanem a OnePlus 10 Pro nemzetközi piacra szánt változata, amely még ebben a hónapban bemutatásra kerül. Aztán áprilisban érkezik a OnePlus Nord CE 2 Lite, a hosszú névvel rendelkező büdzsé készülékről már lehetett hallani ezt-azt a közelmúltban.

Április végén vagy május elején debütálhat a OnePlus Nord 2T modell, amelyet májusban a OnePlus 10R bejelentése követhet. A középkategóriás ár/érték bajnokok sorát fogja erősíteni a júliusban debütáló OnePlus Nord 3, amely lehet, hogy végül Nord Pro néven kerül majd fel a boltok polcaira. Könnyen lehet, hogy csak bizonyos piacokon történik majd átnevezés – feltéve, hogy valóban lesz ilyen -, de erről egyelőre konkrétumokat nem szállított az új értesüléseket publikáló bennfentes.

A napvilágra került megjelenési ütemtervezet utolsó tagja a OnePlus 10 Ultra, amelynek az alternatív neve OnePlus 10 Pro Plus lehet a szivárogtató szerint. A neve alapján minden bizonnyal felsőkategóriás hardverrel szerelt okostelefon leleplezésére szeptemberben kell számítani.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid