Kiszivárgott, hogy a Samsung milyen készülékeket tervez bemutatni a közeljövőben

0

Nemrég debütáltak a Samsung Galaxy A52 és A72 mobilok, de egy olyan hatalmas cég, mint a Samsung, egyetlen percet sem ülhet a babérokon, és most az is kiderült, hogy egészen pontosan mivel készülnek még a dél-koreai vállalatnál.

Az egyik ismert szivárogtatónak valahogy a birtokába került a Samsung termékbemutatókkal kapcsolatos ütemterve, és most megosztotta mindenkivel annak tartalmát.

Jelen infók alapján a Samsung a következő Unpacked eseményt április 14-én fogja tartani, ez a rendezvény elsősorban a számítógépekre és különböző laptopokra fog fókuszálni. Ha minden igaz, érkezik egy új Galaxy Book modell, de Chromebookok leleplezésére is lehet számítani.

Samsung Galaxy Tab S7

Júniusban újabb készülék debütál, mégpedig a Samsung Galaxy Tab S7 Lite, habár a bemutató pontos dátumát egyelőre még cégen belül sem határozták meg. Egy korábbi GeekBench teszteredmény értelmében a készülék belsejében Qualcomm Snapdragon 750G lapkakészlet teljesíthet szolgálatot, ami egy erőteljes, de mégiscsak középkategóriás vas, így maga a tablet is egy kedvezőbb árcédulával kerülhet a boltok polcaira.

Egy hónappal ezután egy büdzsé készülékkel rukkolhat elő a Samsung, mégpedig a Galaxy A22 5G-vel, amiről egyelőre nem sokat tudni, az árát leszámítva. A szóbeszédek szerint a mobil nagyjából 177 dollárnak megfelelő dél-koreai pénzért kerülhet az ottani piacon forgalomba, ami megközelítőleg 54 ezer Ft-ot jelent, persze más piacokon éltérő árat kaphat a mobil.

Samsung Galaxy S20 FE

A következő, és egyben talán a mi szempontunkból legérdekesebb dátum augusztus 19-e lesz, ha minden jól megy, ezen a napon mutatják be a Samsung Galaxy S21 FE-et, ami a tavalyi nagy sikerű Samsung Galaxy S20 FE utódja. Egyelőre erről a telefonról sem tudni túl sokat, azon kívül, hogy 128 és 256 GB-os verzióban egyaránt meg lehet majd venni.

Az eddigi infók alapján a telefon fehér, szürkés/ezüstös, rózsaszín, valamint ibolya árnyalatokban lesz beszerezhető, de hogy pontosan milyen hardverrel, arról még pletykaszinten sem hallani semmit.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid