Kiszivárgott képeken a OnePlus 10 Pro

0

A színfalak mögött egyetlen pillanatra sem szünetel a munka a OnePlus háza táján, a hírek szerint a cég gőzerővel dolgozik következő csúcskategóriás készülékein, vagyis a OnePlus 10 modelleken. Most vadonatúj rendereknek köszönhetően megcsodálhatjuk a Pro variáns külsejét, ami egészen egyedi kamerakiépítést kaphat, amennyiben ez a képanyag autentikus.

Ilyen elrendezést korábban még nem alkalmazott senki, habár ahogyan a kamerasziget némileg “ráfolyik” az oldalsó keretre, ismerős lehet a Samsung Galaxy S21 modellekről. A most publikált renderek állítólag egy korai prototípust ábrázoló valódi fotók alapján készültek, ami azt jelenti, hogy a végleges formaterv eltérhet attól, amit itt és most látunk.

A OnePlus 10 Pro szemlátomást három hátoldali képrögzítő egységgel lesz felszerelve, és úgy tűnik, egyik sem rendelkezik majd periszkópos zoommal. Ami pedig a burkolat alatt szolgálatot teljesítő hardvert illeti, 8 GB RAM-ról, valamint 128 GB háttértárról lehet hallani az alapmodell esetében, a legdrágább kiszerelés viszont 12 GB operatív memóriával és 256 GB belső tárhellyel büszkélkedhet.

Egyelőre többet nem tudni a készülékekről, amelyekben minden bizonnyal a debütálására váró Qualcomm Snapdragon 898 dolgozik majd. A OnePlus 10 mobilok valószínűleg 2022 első felében kerülnek forgalomba.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid