Kiszivárgott a OnePlus okoskarkötője, ennyibe fog kerülni!

0

Úgy néz ki, hogy mégsem okosóra lesz a OnePlus által nemrég beharangozott viselhető kütyü, hanem egy fitneszkarkötő, amely elég sok mindenben hasonlít a Xiaomi Mi Band 5-re. A fontosabb jellemzők és a kinézet már ki is szivárgott, nézzük ezeket!

Már teljesen biztos, hogy hamarosan egy okoskarkötőt dob piacra a OnePlus Indiában, ugyanis a vállalat Twitter-oldalán megosztottak egy ezzel kapcsolatos bejegyzést. A szövegben az alvásfigyelést emelik ki, a képen pedig látszik a karkötő is.

Az érdekesebb infókat azonban az egyik ismert szivárogtató, Ishan Agarwal tette közzé. Szerinte a kütyüt január 11-én be is mutatják, és néhány fontosabb jellemzőt is elárult:

  • 1,1 colos AMOLED kijelző
  • 24/7 pulzus és véroxigénszint mérés
  • 14 napos üzemidő
  • IP68-as por- és vízállóság
  • 13 sportmód

Egy valódinak tűnő sajtóképet is kaptunk a készülékről, aminek a neve még nem ismert, de talán OnePlus Band lesz.

Az okoskarkötő elég sok mindenben emlékeztet a Xiaomi Mi Band 5-re, és az ára is hasonló lesz, átszámolva ugyanis 34 dollárt (~10.000 Ft) kérhetnek érte Indiában.

Úgy látszik tehát, hogy a OnePlus az alsóbb szegmensben lép be a viselhető eszközök piacára, ugyanakkor valószínűsíthető, hogy egy okosórával is készülnek, ami már komolyabb tudással és prémiumabb kivitellel fog bírni.

Forrás, Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid