Nem a Galaxy S21 lesz az első Samsung mobil az idén

0

A Samsung rajongói valószínűleg már tűkön ülve várják a Galaxy S21 mobilok érkezését, amelyre ha minden jól megy, január 14-én sor is kerül a következő Unpacked rendezvény keretein belül. Mindenesetre azért kis érdekességként eláruljuk, hogy nem ezek a készülékek lesznek az elsők idén, amelyek a gyártó égisze alatt lelepleződnek. A vállalat egy héttel hamarabb mutatja be a Samsung Galaxy M02s nevű mobilt, ami a belépőszinten szerezhet majd babérokat a méretes akkumulátorával, nagy valószínűséggel első körben csak az indiai piacon.

A mobilt január 7-én leplezik le Indiában, ahol helyi valutában nagyjából 135 dollárnak megfelelő összegért lehet majd beszerezni. Bár egy ilyen árazás mellett az ember nem feltételezne komoly hardveres jellemzőket egy okostelefontól, azért a Galaxy M02s egészen jó ajánlatnak tűnik. A jellemzőit a Samsung India oldalán lehet elolvasni, így gyakorlatilag a lapka típusát (valamilyen Snapdragon konstrukció lesz) és a kamerák felbontását leszámítva minden fontosabb adat nyilvános már.

A mobil megjelenítője 6,5 hüvelykes lesz, HD+ felbontású, kialakítását tekintve pedig egy Infinity-V képernyőről van szó, tehát a felső kereten középre igazítva egy szenzorsziget foglalja magába az előlapi képrögzítő egységet.

Kiszereléstől függően 3 avagy 4 GB RAM teljesít szolgálatot a mobil belsejében, míg a belső tárhely 32 vagy 64 GB lehet. A Samsung Galaxy M02s hátoldalán összesen három kamerát fogunk találni, a telefon hardveres komponenseit pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor látja el energiával.

Bár egyelőre nem tudni biztosan, de valószínűleg már az első bekapcsolást követően Android 11 rendszert futtat majd a pénztárcabarát okostelefon. A Galaxy M02s fejlesztése és gyártása Indiában történik, és első körben itt is jelenik meg, de később más piacokra is eljuthat.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid