Kiszivárgott a Pixel 8 mobilok specifikációja, a Google 7 évig fogja frissíteni őket

0

Október 4-én fogja a Google hivatalosan és teljes egészében leleplezni a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro mobilokat, most viszont megbízható forrásból kiszivárgott minden fontos jellemző, és arra is fény derült, hogy a keresőóriás megnöveli a támogatási időt, 7 évig fognak frissítéseket kapni az újdonságok.

A Pixel 8 és a Pixel 8 Pro jellemzőit a 91Mobiles nevű weboldalon tették közzé, és mivel egy megbízható forrásról van szó, és már a bemutató sincs messze, szinte biztosra vehető, hogy ezek a végleges specifikációk. Az alábbi táblázatból minden kiolvasható:

Mindkét telefon megkapja az IP68-as vízállóságot, valamint az új Tensor G3 lapkát, a Pro modell ráadásul elég durva kamerarendszerrel lesz ellátva. Ami viszont különösen érdekes, az a támogatási idő.

A leírás szerint a telefonok “7 évnyi operációs rendszer és biztonsági frissítéseket kapnak”, de ez jó eséllyel a teljes támogatási időt jelenti, vagyis nagyobb Android verziófrissítés azért kevesebb lesz (talán 5 évnyi). Mindenesetre ez így is elég jelentős előrelépésnek tűnik, hiszen eddig 5 év teljes támogatást és 3 nagy verziófrissítést adott a Google.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid