4K kijelző és 6 GB RAM a ZTE Nubia X8 legdurvább verziójában

0

Jó ideje hallani különféle pletykákat a ZTE Nubia X8-ról. sőt, igazából már egy éve zajlik a porhintés a készülékkel kapcsolatban. Hogy ne merüljön feledésbe a téma, kiszivárgott egy rakás promóciós fotó, néhány fontosabb tudnivalóval egyetemben. 

nubia x8 2

nubia x8

A ZTE Nubia X8 három különböző változatban lesz kapható. A “belépőszintű” modell Snapdragon 820-szal, 3 GB RAM-mal, 32 GB-os belső tárhellyel, illetve Full HD felbontású megjelenítővel igyekszik levenni a lábunkról. A középső variáns szintén Snapdragon 820-at kap majd, de a rendszermemória már 4 GB-os. Az adattároló lehet 32, illetve 64 GB-os, a képernyő itt már QHD-s.

nubia x8 3

nubia x8 4

A legdurvábban felszerelt modellbe a Snapdragon chipset emelt órajelű változata, a 823 kerül majd, 6 GB RAM, és 128/256 GB-os tárhely társaságában. A felbontás itt már 4K-s lesz, ha lehet hinni az újabb adatoknak. Akármelyik telefont is választjuk, a kijelző képátlója minden esetben 6.44 col lesz, szóval nem a kompakt masinák kedvelőinek készülnek a Nubia X8 változatok.

nubia x8

nubia x8

A kamerákról eddig nincs biztos adat, de a napvilágra került fotók alapján az elsődleges apparátust egy duál LED villanó támogatja majd, ami egy ujjlenyomat-olvasó felett csücsül a telefon hátlapján. A Nubia X8 állítólag teljes fémházzal érkezik, nagy valószínűséggel 2016 végén.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid