Kiszivárgott a Samsung Galaxy S30 és az S30 Ultra lehetséges dizájnja

0

Megérkeztek az első renderelt képek a Samsung következő csúcsmobiljairól, amelyek vagy Galaxy S30, vagy Galaxy S21 néven jönnek, ezt még nem tudjuk biztosan. Most az egyszerűség kedvéért maradjunk az S30-nál, de az elnevesénél egyébként is sokkal érdekesebbek maguk a készülékek, amelyek meglehetősen szokatlan külsővel jöhetnek, főleg ami a hátlapot illeti.

Az alábbi renderelt képeket egy megbízható szivárogtató (@OnLeaks) tette közzé, akii általában nagy pontossággal buktatja le a készülékeket még jóval a bemutatók előtt. Ennek ellenére nem biztos, hogy 100%-ig ilyenek lesznek a mobilok, a végleges kinézet eltérhet, ezért egyelőre inkább amolyan előzetesként érdemes rájuk tekinteni.

Az új széria elvileg három modellel debütál, lesz egy alap készülék, egy Plus variáns, illetve egy Ultra modell. Ezúttal az elsőről és a harmadikról érkeztek vizuális anyagok.

Samsung Galaxy S30 (S21)

Először is nagyon úgy néz ki, hogy a kijelző teljesen lapos lesz, aminek sokan örülnek majd. A fizikai méretek 151.7 x 71.2 x 7.9 mm-esek lehetnek, míg a képátló 6,2 col körül lesz a szivárogtató szerint. A szelfikamerát továbbra is egy kivágásban találjuk majd, ami ezúttal is középre kerül.

Ami igazán érdekes, az a hátlapi kamerák dizájnja, egy meglehetősen szokatlan kialakítást láthatunk. A kamerasziget teljesen a készülék széleiről indul, és szinte külön életet él.

Samsung Galaxy S30 Ultra (S21 Ultra)

Az Ultra verzió már egy jelentősen nagyobb, 6,7-6,9 col körüli megjelenítővel jön, és a széleken enyhén hajlított lesz a panel. A telefon pedig összesen 165.1 x 75.6 x 8.9 mm-es lehet majd.

A kamerák száma 3-ról 4-re nő, és egy sokkal nagyobb kameraszigetet kapunk, ami ráadásul jobban ki is fog állni.

Az új csúcsmodellek bemutatója állítólag a szokásosnál hamarabb, valamikor januárban lesz, és január végétől vagy februártól már meg is lehet majd vásárolni a mobilokat.

Neked hogy tetszik az új széria a képek alapján?

Forrás: Voice@onLeaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid