Most már tuti, hogy jön a OnePlus Watch

0

A minap mutatták be a OnePlus 8T-t, viszont a régóta várt OnePlus Watch okosórának se híre, se hamva. A tamáskodók már lassan az gondolhatják, hogy nem lesz a készülékből semmi, de szerencsére a cég felől érkezett a cáfolat, mely szerint az óra nagyon is létezik, és meg is fog jelenni. 

A kínai gyártó Twitteren tisztázta a helyzetet, ahol humorosan csak annyit írtak „minden csupán idő kérdése”. Nyilván nagyon jópofa ez a viccelődés, de talán szükséges némi magyarázat a megértéséhez. A OnePlus már idestova 4 éve, 2016 óra dolgozik egy okosórán, sőt, abban az évben már egy forgalomba helyezésre alkalmas termék is ott volt a kezükben, ám az utolsó percekben mégis kaszálták a projektet. Az órát fejlesztő csapat szemlátomást mégsem volt annyira elégedett a végeredménnyel, hogy azt piacra is dobják, úgy vélték, a készülék nem üti meg a megfelelő szintet. Ha tényleg így volt, akkor talán jobb is, hogy meg lettünk kímélve egy csalódástól.

2016-ban a OnePlus társalapítója, Carl Pei vázlatokat is közzétett, amin a szóban forgó okosóra volt látható, így legalább láthattuk miről maradtunk le. Szerencsére nem kell szomorkodni, azok a tervek nem mentek teljesen a süllyesztőbe, mivel a mostani posztban mintha ugyanaz a kerek dizájn köszönne vissza.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor debütál a régóta várt OnePlus Watch, de az már egy biztos kapaszkodó, hogy a gyártó első kézből erősítette meg az érkezését. Ha pedig már ők maguk is bizonygatják az okosóra jöttét, valószínűleg fogunk még hallani róla a nem is olyan távoli jövőben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid