Kiszivárgott videókon a Samsung Galaxy S21 széria

0

Nagyon úgy néz ki, hogy idő előtt kiszivárogtatták a Samsung Galaxy S21 telefonok hivatalos teaser videóit. Ez az első alkalom, hogy a készülékek végleges dizájnját láthatjuk!

Három rövid videóról van szó, amiket minden bizonnyal a Samsung marketingcsapata készített. A felvételek megerősítik a készülékek külalakját, és azt a tényt is, mely szerint a Galaxy S21 és S21+ három hátlapi kamerával, periszkópos modul nélkül debütálnak, míg az Ultra variáns hajlított kijelzőt és összesen négy elsődleges képrögzítőt kap majd, köztük egy periszkópos érzékelővel. Egy másik különbség a telefonok között az, hogy a Galaxy S21 és a Plus változat műanyag hátlappal, míg a Galaxy S21 Ultra üveg hátoldallal kerülhet a boltok polcaira.

Samsung Galaxy S21 5G

Képek a videóból:

Samsung Galaxy S21+ 5G

Képek a videóból:

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Képek a videóból:

Ami a videókat illeti, elsősorban a kamerák vannak terítéken. Az alapmodell és a Plus variáns kapcsán egy 12 megapixeles fő szenzorra, egy szintén 12 megapixeles ultraszéles látószögű egységre, valamint egy 64 megapixeles telefotó kamerára számítunk.

Az Ultra változat esetében egy 108 megapixeles fő szenzorra, egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű kamerára, egy 10 megapixeles 3x telefotó egységre, illetve egy szintén 10 megapixeles periszkópos érzékelőre lehet számítani, 10x zoommal. Az Ultra modell még lézeres fókuszt is kap.

A két “gyengébb” változat színátmenetes ibolya színben pompázik, a kamera körüli keret pedig bronzos, arany árnyalatban ragyog. Az Ultra, amiről eddig azt beszélték, hogy csak fekete és szürke színekben lesz elérhető, most egy feketés árnyalatban pózol.

A Samsung Galax S21 trió január 14-én kerülhet bemutatásra egy még hivatalosan be nem jelentett Galaxy Unpacked rendezvény keretein belül. Ha minden jól megy, a készülékek már január 29-én a boltokba kerülhetnek. Amúgy a Samsung nemrégiben meghirdetett egy CES rendezvényt is, amit január 11-re időzítettek, de úgy néz ki, annak semmi köze nincs az új zászlóshajókhoz.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid