Ennyibe kerülhet Európában a Xiaomi Mi Band 7

0

A Xiaomi múlt hónapban mutatta be népszerű okoskarkötőinek legújabb kiadását, a (Mi) Smart Band 7-et a kínai vásárlóközönség számára, ám a készülék várhatóan a globális piacokon is megjelenik a nem túl távoli jövőben. Ezt most egy szivárogtató – aki a Twitteren tevékenykedik – meg is erősítette, grátiszban pedig még az európai árazást is leleplezte.

Ez a friss értesülés egyelőre nem tekinthető megerősítettnek, de a SnoopyTech névre hallgató bennfentes úgy tudja, hogy a Xiaomi Smart Band 7 50 és 60 euró (kb. 20 és 24 ezer Ft) közötti vételárral kerülhet forgalomba az európai piacokon. Akárhogy is nézzük, ez drágulást jelent, még akkor is, ha a csekélyebb ár kerül a készülék dobozára, hiszen a korábbi generáció, vagyis a Mi Band 6 anno 45,99 euróért került a boltok polcaira.

Amennyiben ez a bizonyos 60 eurós összeg lép érvénybe, akkor a Xiaomi karkötője éppen annyiba fog kerülni, mint amennyit a Huawei Band 7 kóstál. A Xiaomi készüléke mondjuk abszolút méltó kihívó lehet, hiszen 120 sport üzemmóddal, méretes, 1,62 hüvelykes AMOLED kijelzővel, opcionális NFC-vel, és akár 14 napot üzemidőt biztosító, 180 mAh-s akkumulátorral rendelkezik egyebek mellett.

Azt sajnos egyelőre nem tudjuk, hogy mikor kezdődik az új modell európai forgalmazása, de remélhetőleg még a nyár folyamán megjelenik nemzetközi kiadás.

Ez is érdekelhet:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid