Kiszivárogtak a Samsung Galaxy E5 és E7 specifikációi

0

Egy a szakmában elismertnek számító kiszivárogtató – a SamMobile – értesüléseket szerzett két eddig be nem jelentett Samsung okostelefonról. A Galaxy E5  (SM-E500F) és E7 (SM-E700F) a jelek szerint a középkategóriában igyekszenek majd megvetni a lábukat, dizájn terén pedig valószínűleg a Galaxy A-szériára fognak hajazni.

Az állítólagos mobilok közül az E7 lesz a nagyobb: 5.5 hüvelykes HD felbontású Super AMOLED kijelzőt fog kapni, a működtetéséért pedig egy 1.2 GHz-re skálázott négymagos, 64 bites Snapdragon  410 lesz a felelős. A telefont 2 GB operatív memóriával, 13 megpixeles hátlapi, és 5 megapixeles előlapi kamerával szerelik, belső tárhely gyanánt pedig 16 GB-ot kapunk, amit természetesen microSD kártyával tovább bővíthetünk. Méreteit tekintve az eszköz 151×77×7.2 mm-es paraméterekkel rendelkezik, és ebbe a testbe még egy 2950 mAh-s akkut is sikerült belepréselniük a dél-koreai mérnököknek. A telefonon futó operációs rendszer várhatóan Android 5.0 Lollipop lesz, a Samsung saját Touchwiz felületével.

Ami a Galaxy E5-öt illeti, kicsit kisebb kijelzőt kap, egészen pontosan 5 hüvelykeset, és a telep is csupán 2300 mAh-s lesz, viszont a többi specifikáció megegyezik azzal, amit az E7-nél felsoroltunk. Az E5 kicsit vékonyabb lesz (6.9 mm) és 140 grammot fog nyomni. Egyelőre semmi hivatalos információ nincs erről a két készülékről, de nagy valószínűséggel 2015 első negyedében kerülhetnek leleplezésre. A hardveres paramétereket tekintve úgy látszik, hogy a Samsung komolyan veszi a Xiaomi-val folytatott harcot a közép és alsó kategóriában, reméljük, az árakat is ehhez a versenyhez méltóan lövik majd be az óriásvállalatnál.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid