Kiszivárogtak a Xiaomi Mi 11 európai árai

0

Nemsokára Európában is megjelenik a legújabb Xiaomi csúcsmobil, a Mi 11, ami az első készülék volt Snapdragon 888 processzorral. A kínai árakhoz képest azonban sajnos jelentős drágulás várható.

A Xiaomi Mi 11 nemzetközi (Global) verzióját február 8-án jelentik be, és valószínűleg nem sokkal később már meg is lehet majd vásárolni a készüléket bizonyos európai országokban. A megbízható forrásokkal rendelkező 91Mobiles pedig mos kiderítette az árakat, amik sajnos messze nem olyan kedvezők, mint Kínában:

  • Xiaomi Mi 11 8+128 GB — 799 euró (~285 ezer Ft)
  • Xiaomi Mi 11 8+256 GB — 899 euró (~321 ezer Ft)

A magyarországi árak ezeknél még magasabbak is lehetnek, miközben a gyártó hazájában 3999 jüan, vagyis átszámolva 184 ezer Ft a Mi 11 indulóára.

A nemzetközi bemutató esemény tehát február 8-án, hétfőn lesz, itteni idő szerint 13:00-tól, és elvileg utána meg is indul majd valamiféle rendelési lehetőség. Nagy valószínűséggel a hivatalos európai áraknál olcsóbban is hozzá lehet majd jutni a Global verziós Mi 11-hez, érdemes lesz figyelned az oldalunkat, ha le szeretnél csapni egyre, mert be fogunk számolni a lehetőségekről.

Ezt is nézd meg:

Forrás, Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid