Komoly frissítést kapott a Samsung Gear S3 okosóra

7

A tavaly bemutatott csúcskategóriás okosóra még a mai napig az egyik legjobbnak számít a mezőnyben, és most újabb frissítést készített hozzá a gyártó, így további funkciókkal bővült a tudástár.

Az új update tartalmazza az Tizen 3.0 operációs rendszert és a Value Packot, amely elhozza az új funkciókat és több felhasználói widgetet. A Gear S3 most már képes vezérelni a Samsung IoT készülékeket a Samsung Connecten keresztül, például a Gear VR-t. Az új funkciók között megjelent a PowerPoint kezelés az óráról, tovább javult az SHealth alkalmazás, most már folyamatos a pulzus mérés, így az ehhez kapcsolódó mérések sokkal pontosabbak lesznek, valamint még több watchface érhető el.

Az új frissítésnek köszönhetően most már a telefon nélkül is lehet kontaktokat és naptárbejegyzéseket készíteni. Az időjárás előrejelzés nagy mértékben javult, valamint az SOS jelzéshez kapcsolódó GPS koordinátákat is még pontosabban képes észlelni a készülék. Most már widget formában is elérhetőek a legtöbbet használt alkalmazások, ezáltal az appok megnyitása még egyszerűbbé és gyorsabbá vált. A kézírás felismerés is tovább javult, de a magyar nyelv továbbra is hiányzik a támogatott nyelvek listájáról. A Tizen 3.0 telepítése után dizájnosabb ikonokat és megújult widgeteket kapunk, valamint a keret forgatási sebességétől is függ, hogy mit mutat az óra kijelzője. Nagy újításnak számít “Watch Only” üzemmód is, amely bekapcsolásával hagyományos óraként funkcionál az eszköz, így extrémnek mondható 40 napos üzemidőre is képes.

Az új Tizen OS frissítés mérte 259MB.

GSMArena, SamMobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid