Komoly grafikai teljesítménnyel kecsegtet a Snapdragon 8 Gen 4

0

Habár csak ez ősszel fog debütálni, egyre több mindent hallani a Qualcomm következő csúcskategóriás lapkakészletéről, a Snapdragon 8 Gen 4-ről. A legfrissebb értesülések szerint lenyűgöző grafikai teljesítményre lesz képes.

Az új információk forrása ismét a minden lében kanál ázsiai szivárogtató, Digital Chat Station. A bennfentes állítása szerint a Snapdragon 8 Gen 4 lenyűgöző grafikai teljesítményre lesz képes. Persze ez így önmagában nem mond túl sokat, ezért a szivárogtató megpróbálta kontextusba helyezni a dolgot.

A tech guru szerint az új lapka Adreno grafikus gyorsítója képes lesz zökkenőmentesen futtatni a Genshin Impact nevű játékot, natív 1080p felbontás mellett.

Ennek azért van hírértéke, mert az említett játék még a jelenlegi legdurvább, legkomolyabb telefonos hardvereken sem fut olyan igazán folyamatosan. A felhasználók így a legtöbbször kénytelenek levinni a felbontást a képkockasebesség növelésének érdekében. A lapkakészlet fejlesztése állítólag olyan jól halad, hogy már október elsején is bejelenthetik.

Ez az értesülés egyébként egybecseng azokkal a korábbi szóbeszédekkel, amelyek szerint az első készülék, aminek a belsejében Snapdragon 8 Gen 4 teljesíthet szolgálatot, a Xiaomi 15 lesz, ez október közepén jelenik meg. A kínai gyártó 15-ös számú zászlóshajóját az iQOO és a OnePlus zászlóshajói követhetik.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid