Koolnee K1 Trio – 6GB RAM, 128GB tárhely és 4200 mAh-s aksi kedvező áron

0

A Xiaomi keret nélküli mobilját sokan másolják, hiszen nagyon szép látványt nyújt, és cikkünk alanya is ezt a jól bevált receptet követi.

A Koolnee K1 Trio mobil 6.01 colos Full HD+ kijelzővel vonzza magára a tekintetet, és a szokásos 18:9-es kijelzőaránnyal bír. Így megmarad a kézbeillő forma (amire a kerekítések csak rásegítenek), de közben korrekt méretű kijelzőt kapunk, ami jól jön pl. videók megtekintésénél.

A belsejében a Helio P23 (MT6763) chipset pörög, ami a 6GB memóriával kiegészítve elég az erőforrásigényes programok futtatásához is. A háttértárból sem fogunk kifogyni, mivel 128GB áll rendelkezésünkre, melyet tovább bővíthetünk egy memóriakártya segítségével.

A duál kamera már megszokott, egy 16 és egy 2 MP-es optika áll rendelkezésünkre a hátlapon, a mobil elején pedig egy 8MP-es kamerát helyeztek el. A szenzorokat a Sony gyártotta hozzájuk, így korrekt minőségre számíthatunk. Akkumulátorból egy egész méretes, 4200 mAh-s telep került bele, így a 2 napos használati idővel sem lesz probléma.

Ezen kívül kapunk még Dual SIM és B20-as sáv támogatást is, és persze nem maradhatott le az ujjlenyomat-olvasó, illetve a ma olyan divatos arcfelismerés sem. A készüléken az Android 7.1-es verziója fut, és megkapta a gyorstöltést is.

A Koolnee K1Trio-t a Tomtop webshopjából tudjátok megrendelni, és most akcióban csak 199.99 dollárba kerül, így egész korrekt vételnek ígérkezik. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid