Korábbi csúcshardverrel jöhet a Galaxy Note 10 Lite

0

A Samsung Galaxy S10 Lite-ról már elég sok minden kiderült, most pedig végre a Note 10 Lite-tal kapcsolatban is kaptunk érdekes részleteket. 

A Galaxy Note 10 olcsóbb verziója nemrég feltűnt a Geekbench nevű tesztprogram adatbázisában, így fény derült arra, hogy milyen hardver dolgozik majd a készülékben. Érdekes módon nem egy friss lapkát választott a Samsung hanem a közel két éves Exynos 9810-et, ami a Galaxy S9-ben debütált (de már hamarabb, 2017 novemberében bejelentették).

Egyébként egyáltalán nem tűnik rossz döntésnek az 9810 alkalmazása, ugyanis az S9 és a Note 9 hardvere a mai napig megállja a helyét a felsőkategóriában. A 6 GB RAM sem hangzik rosszul, az Android 10 pedig lassan alap lesz az új mobiloknál, de azért örülünk neki.

A legérdekesebb egyébként az, hogy az eddigi hírek alapján az S10 Lite erősebb lesz a Note 10 Lite-nál, ebbe ugyanis Snapdragon 855 kerülhet, ami egy évvel frissebb csúcshardver. Ennek ellenére a Note 10 olcsóbb verziója is egy nagyon kompetens készülék lehet, ami megfizethető áron kínál majd S Pent.

Mindkét mobil bemutatója decemberben várható.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid