Korábbi hardvert kaphat a Huawei Mate 50

0

Egy ideje már lehet hallani arról, hogy készül a Mate 50 széria, ami jó eséllyel valamikor szeptemberben debütál. Most friss információk érkeztek, amelyek szerint a Huawei egy korábbi csúcshardver butított változatát fogja felhasználni, legalábbis az alapmodell esetében.

A legfrissebb hírek szerint az alap Huawei Mate 50 egy olyan Snapdragon 888 lapkával érkezik, amely nem támogatja az 5G hálózatokat, vagyis 4G-re lesz korlátozva a telefon. Korábban pletykáltak arról, hogy a gyártó készül egy új hardverrel, ami Kirin 9000S néven jön, de ezt valószínűleg csak a Mate 50 Pro kapja meg.

Visszatérve a normál Mate 50-re, a telefon állítólag egy 6,28 és 6,38 col közötti OLED kijelzővel érkezik, a panelt a BOE szállítja majd, és Full HD+ felbontással, valamint 120 Hz-es képfrissítéssel számolhatunk.

RAM-ból 8 GB kerülhet a készülékbe, a belső tárhely pedig 128 vagy 256 GB-os lesz kiszereléstől függően. A hátlapra a hírek szerint tripla kamera kerül 50 MP-es fő szenzorral, a Leica partnerségnek viszont vége, így a kínai vállalat saját XMAGE márkajelzése kerülhet az érzékelők mellé. A szoftver pedig természetesen már Harmony OS 3 lesz.

Érdekesség még, hogy az alap Mate 50 kijelzőjében egy szimpla kameralyuk lesz, akárcsak a Mate 40 esetében, a Mate 50 Pro viszont leginkább a korábbi generációs Mate 20 Pro és Mate 30 Pro modellekre hasonlíthat, ugyanis egy széles notch kerül rá.

Huawei Mate 50 Pro koncepció

A Huawei Mate 50 és a Mate 50 Pro mellett számítunk még egy Mate 50 RS Porsche Design kiadásra is, ezek mind szeptemberben mutatkozhatnak be.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid