Kospet Brave – az okosórák svájci bicskája?!

0

Újabb példát mutatunk nektek arra, hogy nem feltétlenül érdemes több száz dollárt adni egy okosóráért, hiszen ahogy azt cikkünk alanya is szemlélteti, már 100 dollár alatt is akad olyan olyan termék, amibe szinte minden funkciót bele tudtak zsúfolni.

A Kospet Brave letisztult dizájnt kapott 1,3 colos IPS kijelzővel és cserélhető szíjjal. Az órán egy átszabott Android 6.0 rendszer fut, ami számos funkciót, és többféle választható óralapot kínál, melyek között sportos és elegáns verziók egyaránt megtalálhatóak.

A burkolat alá a MediaTek MT6737 chip került, amely egy 4 magos, 64 bites megoldás, mellé pedig 2 GB RAM-ot és 16 GB háttértárat pakolt a gyártó. Mivel az óra egy nano SIM foglalatot is kapott, így akár mobilunkat is kiválthatjuk vele, ráadásul a 4G hálózatokat is elérhetjük, és a B20-as LTE sáv is támogatott.

Az okosóra természetesen nem csak önállóan, de telefonhoz csatlakoztatva is használható, amelyben a BT 4.0 lesz majd segítségünkre, de nem maradt ki a WiFi és a GPS modul sem. Vannak továbbá különféle sportmódok, pulzusmérés, és egyéb aktivitásmérő lehetőségek. Az óra az IP68-as szabvány szerint vízálló, tehát nyugodtan magunkkal vihetjük a strandra, a 620 mAh-s aksi pedig remélhetőleg kibír majd 1-2 napot normál használat mellett.

A Kospet Brave okosórába a specifikációk alapján nehéz lenne belekötni, és a mellé társított árcula is reálisnak tűnik ezért a tudásért. Jelenleg 98,99 dollárért rendelhető, ami kb. nettó 27.500 Ft, ráadásul a “Duty Free Shipping” szállítás is ingyenes. Részletek és rendelés ezen a linken.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid