Kospet Magic 2S okosóra bemutató – 40 sport üzemmód, vízállóság és egy hetes üzemidő

0

Alacsony költségvetésből elég nehézkes kihozni igényes termékeket, de ha mégis sikeresen szeretnénk ezt véghezvinni, akkor általában ázsiai gyártók portékái között keresgélünk. A Kospet Magic 2S magyar valutára átszámítva nagyjából 12 ezer forintért kínál összesen 40 sport üzemmódot, vízálló külső burkolatot, 1,3 colos 360 x 360 felbontású kijelzőt, ajándék óraszíjat, és 6-8 napos üzemidőt. Ezen tulajdonságai miatt úgy gondoltuk, a készülék megérdemel egy rövid bemutatót.

A Kospet Magic 2S most mindössze 35,99 dolláros áron kapható, ami magyar pénzben nagyjából 10 942 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső és kijelző

A készülék máris kap egy piros pontot, mert a külső burkolata fémből készült, igen, léteznek igényes műanyagok, de a legtöbben mégiscsak jobban szeretik a fémet, pláne ha óráról van szó.

Az okosóra külső borítása ráadásul ellenáll a víznek is, mégpedig a 3ATM minősítésnek megfelelően. Búvárkodni nem lehet az órával, de kisebb víz, nedvesség nem igazán fog kárt tenni benne.

Az óra szíját bármikor le lehet cserélni, a csomagolásban van egy tartalék is, mi dönthetjük el, hogy pirosat vagy zöldet kérünk. Az óra kijelzője 1,3 colos, érintésérzékeny, a 360 x 360 pixeles felbontásnak köszönhetően pedig sokkal jobbnak mondható, mint más hasonló árazású készülékeké.

A kijelző kerek kialakítást kapott, természetesen a számlapokat lehet cserélni, és afelől is mi döntünk, hogy a csukló felemelésére vagy elfordítására bekapcsoljon-e a képernyő.

Alapból 5 óralapot találunk a készülék szoftverében, de a Kosper Magic 2S mellé fejlesztett applikáció segítségével további 21-et tölthetünk rá, illetve a vállalkozó kedvűek készíthetnek maguknak.

Funkciók

Az okosóra a szokásos egészséggel és aktív élettel kapcsolatos funkciókat kínálja, tehát kapunk pulzusmérés, lépésszámlálás, kalóriaszámlálás, vérnyomás kalkulálás, véroxigénszint mérés, alvásmonitorozás opciókat, a címben és a bevezetőben említett 40 sport üzemmód mellett.

A készüléket szinte minden jelenlegi Android vagy iOS operációs rendszert futtató telefonnal vagy táblagéppel össze tudjuk párosítani, a vezeték nélküli kapcsolatok stabilitását Bluetooth 5.0 modem szavatolja. Az óra mellé készített alkalmazásról már beszéltünk, a segítségével szinkronizálható minden a szerkezet által mért adat.

Üzemidő

A Kospet Magic 2S okosóra burkolata alatt 200 mAh kapacitású akkumulátort találunk, ez az apró telep képes akár 30 napos készenléti időt is biztosítani, de normál használat mellett 6-8 napos működés a reális. Az órát a már megszokott mágneses kábellel tudjuk tölteni, természetesen ezt a csomagolásban meg is fogjuk találni.

A Kospet Magic 2S okosóra most mindössze 35,99 dollárért rendelhető, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 10 942 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Leírásunk készítésekor törekedtünk a pontosságra, ennek ellenére előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, amelyekért felelősséget nem vállalunk, ezekért előre is elnézést kérünk!

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid