KOSPET TANK M1 bemutató – Masszív, strapabíró okosóra elérhető áron

0

Víz- és ütésálló okosórát kínál most akciósan a Hekka webáruháza, mégpedig a Kospet Tank M1 képében. A készülék egyebek mellett az IP69K és a MIL-STD-810 minősítéseknek is megfelel, támogatja a 24 órás pulzusmérést, felkínál 24 sport üzemmódot, és a belsejében található akkumulátor is egészen méretes.

A Kospet Tank M1 strapabíró okosóra most mindössze 54,99 dolláros áron rendelhető a HEKKA29-10 kupon segítségével, így a vételár nagyjából 20 950 Ft-ra jön ki. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Kospet Tank M1 okosóra bemutató

Az okosóra masszív, szögletes kialakítású házzal rendelkezik, amely rendkívül ellenálló, megfelel az 5ATM, az IP69K valamint a MIL-STD-810 minősítéseknek, vagyis remekül bírja a vizet, a port, a fizikai behatásokat, az extrém hőmérsékleti körülményeket és a párát is.

A Tank M1 képernyője 1,72 colos, az IPS panel érintésérzékeny, a felbontás 280 x 320 pixel.

Természetesen több előretelepített óralap is a rendelkezésre áll, de ha egyik sem tetszik, le lehet tölteni továbbiakat.

Az óra 24 sport üzemmódot kínál, de az aktív életet élők számára hasznos lesz a 24 órás pulzusmérés, a lépésszámlálás, az alvásmonitorozás és persze nem mellesleg a véroxigénszint-mérés is.

Az óra képes bármilyen legalább Android 6.0 vagy iOS 9.0 operációs rendszert futtató okostelefonnal párosulni. A vezeték nélküli kapcsolatokat egy Bluetooth 5.0 modul menedzseli, ha létrejött az összeköttetés, akkor jelzéseket kapunk minden fontosabb történésről, legyen szó akár az alkalmazások értesítéseiről vagy a bejövő hívásokról, szöveges üzenetekről. Az óra képes irányítani a párosított okostelefon kameráját, illetve multimédia lejátszóját is.

A Kospet Tank M1 belsejében 380 mAh-s akkumulátor található, amely lehetővé teszi az 50 napos készenléti időt, normál, átlagos felhasználás mellett pedig megközelítőleg 15 napos üzemidőre lehet számítani. Az óra töltése nagyjából 2 órát vesz igénybe, az elvesztett energia visszaszerzése a szokott módon, egy kétpines, mágneses kábel segítségével történik.

A Kospet Tank M1 strapabíró okosóra most mindössze 54,99 dolláros áron rendelhető a HEKKA29-10 kupon segítségével, így a vételár nagyjából 20 950 Ft-ra jön ki. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Hekka

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid