Több napos leállás lesz a Vodafone-nál, ezeket a szolgáltatásokat érinti

0

Ha a Vodafone ügyfele vagy, akkor fontos tudnivaló, hogy július 11. és 16. között csak korlátozottan lehet majd ügyeket intézni, illetve bizonyos szolgáltatások ennél hosszabb ideig is szünetelnek. A vállalat azonban megnyugtatott mindenkit, hogy az otthoni és a mobil alapszolgáltatások zavartalanul fognak működni.

A Vodafone-UPC integráció utolsó lépéseként van szükség egy informatikai átállásra, és emiatt lesz a leállás, amit a szolgáltató a hatékonyabb, egységesebb ügyfélkiszolgálás érdekében végez el.

Az átállás alatt számos szolgáltatás nem lesz elérhető, többek között a személyes és online ügyintézés, az értékesítés, illetve bizonyos speciális szolgáltatások, mint a mobilvásárlás (autópálya matrica, parkolás, lottó, stb.). A teljes listát a cikk végén találod.

Szerencsére az alapszolgáltatások, tehát az otthoni szolgáltatások (vezetékes TV, internet és telefon), a mobil hívások indítása és fogadása, az SMS küldés és fogadás, az adathasználat, valamint a telefonos ügyfélszolgálaton keresztüli hibabejelentés, zavartalanul működni fognak.

Arra kérik az ügyfeleket, hogy szükséges ügyeiket intézzék el még az átállás előtt, illetve július 6-ig fizessék be számláikat, az érintett időszakban pedig ne indítsanak számlabefizetést.

Mobilszolgáltatások esetén a Vodafone azt javasolja a felhasználóknak, hogy időben gondoskodjanak az elegendő adatmennyiségről és a roaming szolgáltatások aktiválásáról, és július 11-ig fizessék be számláikat. A feltöltőkártyás ügyfelek ATM-en keresztül változatlanul feltölthetik egyenlegüket. Kérik, hogy az időszakban esedékessé váló éves feltöltőkártyás adategyeztetéssel kapcsolatos teendőket még az átállás előtt végezzék el.

Június 24. és július 16. között nem lesz elérhető:

 • Vezetékes szolgáltatással kapcsolatos webshop, online leadott rendelések – új vezetékes szolgáltatás vagy médiaeszköz megrendelése online június 23-ig vagy személyesen az üzletekben július 7-ig lehetséges.
 • Meglévő vezetékes szolgáltatások áthelyezése egy másik címre

Július 11. és 16. között nem lesz elérhető:

 • Mobil előfizetéssel kapcsolatos webshop, online leadott rendelések. Emiatt új szolgáltatás vagy készülék rendelésére, vagy meglévő mobil előfizetés módosítására július 11-ig van lehetősége az ügyfeleknek. A szolgáltató azt javasolja továbbá az ügyfeleknek, hogy július 6-ig rendeljék meg SIM kártájukat vagy mobil készüléküket, hogy még időben kiszállíthassák.
 • My Vodafone online ügyfélszolgálat, My Vodafone alkalmazás – a Vodafone weboldalon és alkalmazásban nem érhetők el a számlák, szolgáltatások.
 • Meglévő vezetékes szolgáltatások módosítása
 • Streaming és kiegészítő TV szolgáltatások megrendelése
 • Meglévő mobil előfizetés módosítása (szerződéshosszabbítás, tarifacsomagváltás). Adat- és egyéb kiegészítő opciók vásárlása. Roaming szolgáltatás aktiválása.
 • Mobil és vezetékes számlázással kapcsolatos online és személyes ügyintézés
 • Vodafone TV web és mobil alkalmazás elérés
 • Eszközökkel/készülékekkel kapcsolatos ügyintézés (szerviz, kárrendezés, biztosítás)
 • Mobilvásárlás (autópálya matrica, parkolás, lottó)
 • Easy Rider alkalmazás
 • Feltöltőkártyás éves adategyeztetés, SIM kártya aktiválás

Forrás: Vodafone, MTI

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid