A középkategóriában hódíthatnak a Huawei Nova 12i, Nova 12s és Nova 12 SE modellek

0

A Huawei új, középkategóriás Nova okostelefonokat magában foglaló szériát jelentett be a nemzetközi piacokra. Az újdonságok a Nova 12i, Nova 12s és Nova 12 SE nevekre hallgatnak. Ezek közül az első teljesen új, a második egy újracímkézett Nova 11, a harmadik pedig Nova 11 SE névvel került forgalomba a kínai piacokon.

Huawei Nova 12i

A készüléket 6,7 hüvelykes IPS megjelenítővel szerelték fel, amelyen Full HD+ felbontásban pompáznak a tartalmak, 90 Hz-es képfrissítési ráta mellett. A mobil meghajtásáról 4G modemmel szerelt Qualcomm Snapdragon 680 lapkakészlet gondoskodik, amelyet 8 GB RAM és 128 vagy 256 GB háttértár egészít ki az általunk választott kiszereléstől függően. A hátlapon található méretes, kör alakú kamerakiépítés élén egy 108 MP-es képrögzítő egység áll, amelyet egy 2 MP-es mélységérzékelő, valamint egy LED villanó egészít ki.

Az előlapi kamera felbontása 8 MP. Ezt a szenzort egy kivágás belsejében találjuk, a felső keret alatt középre igazítva. Az okostelefon energiaellátását egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, amelyet a 40W-os Huawei SuperCharge gyorstöltéssel táplálhatunk. Ez képes a készüléket 0-ról 62%-ra tölteni, mindössze 30 perc leforgása alatt. A telefon oldalsó keretei laposak, az ujjlenyomat-olvasó pedig a jobb oldalon található, a bekapcsoló gomb belsejében, a hangerőszabályzó billentyűk alatt.

Mivel a telefont a nemzetközi piacokra szánják, ezért EMUI 14 rendszert futtat. Mindezeken kívül említést érdemelhet, hogy a mobil Bluetooth 5.0 és Wi-Fi a/b/g/n/ac kompatibilitással egyaránt rendelkezik. A készüléket zöld és fekete árnyalatokban lehet megvásárolni, és a dobozban ott lesz az a bizonyos 40 wattos adapter is, ezen nem spórolnak a kínaiak.

Huawei Nova 12s

A Huawei Nova 11 széria már egy éve bemutatkozott, és most az alapmodell a globális piacokon is forgalomba kerül egy új titulussal. Az okostelefon ugyanazokat a hardveres jellemzőket kínálja, mint a kínai változat. Így hát kapunk egy 6,7 hüvelykes OLED képernyőt Full HD+ felbontással és 120 Hz-es képfrissítési rátával, Snapdragon 778G lapkakészletet 8 GB RAM-mal, a szoftveres környezetet pedig EMUI 14 biztosítja.

A szelfizés szerelmesei bolondulni fognak ezért a készülékért, mert 60 MP-es előlapi kamerával van felszerelve. A hátlapi kamerakészlet sem rossz, 50 MP-es elsődleges és 8 MP-es ultraszéles látószögű modul áll rendelkezésre, ezeket színhőmérséklet szenzor, valamint lézerfókusz támogatja.

A Huawei Nova 12s belsejében egy 4500 mAh kapacitású akkumulátor található, amelyet 66 wattos gyors töltéssel lehet etetni. A készüléket fekete, fehér és kék árnyalatokban tudjuk majd beszerezni.

Huawei Nova 12 SE

A mobil 6,67 colos, Full HD+ felbontású OLED képernyővel bír, amely támogatja a 90 Hz-es képfrissítést. A megjelenítő takarásában Snapdragon 680 lapkakészlet teljesít szolgálatot, mellé 8 GB RAM, valamint kiszereléstől függően 128 vagy 256 GB háttértár kerül az összeszerelés során.

Fényképek készítésére használhatjuk a hátlapi 108 MP-es elsődleges, 8 MP-es ultraszéles látószögű, valamint 2 MP-es makró kamerákat. Az előlapi képrögzítő 32 MP-es fotókat rögzít. Az okostelefon belsejébe a mérnöki lelemény egy 5000 mAh kapacitású akkumulátort préselt, amelyet 66 wattal lehet táplálni. Mivel a mobil a globális piacokon fog hódítani, Harmony OS helyett EMUI 14-et futtat.

Azt, hogy a készülékeket mely piacokon és egészen pontosan milyen áron értékesítik majd, a későbbiekben fogják bejelenteni.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid