Középkategóriás Vivo mobil tűnt fel a színen

0

A kínai mobilgyártók már régóta a csúcsra törnek, de nem mindig csúcsmobilokkal. A legtöbbünknek különben sincsenek olyan félelmetes igényei okostelefonok terén, hogy egy kisebb vályogház árát kiperkáljuk értük. Valószínűleg nekünk készülhet a TENAA oldalán feltűnt Vivo Y55A is, ami kellemes hardveres összetételt kínál.

Az újdonság belsejében a számítási feladatokat egy jelenleg ismeretlen nyolcmagos processzor végzi, 1.4 GHz-es órajellel. A rendszermemória kapacitása 2 GB, a belső tárhely méretét pedig 16 GB-ra szabták az ázsiai mérnökök. A készüléket fémház borítja, és egy 5.2 colos megjelenítőt kapott HD felbontással, ami ebben a méretben még éppen megfelelő.

vivo-y55

Ha valaki majd fotózni szeretne a Vivo készülőfélben lévő mobiljával, akkor azt megteheti a hátlapra szerelt 8 megapixeles, avagy az előlapon feszítő 5 megapixeles kamerával. A telefon hardverelemeit egy 2650 milliamperórás akkumulátor táplálja. A tanúsítványi eljárás procedúrája alatt Android 6.0.1 Marshmallow rendszer futott a készüléken.

A telefon 147.9 × 72.9 × 7.5 mm-es térbeli jellemzőkkel rendelkezik, mérlegre helyezve pedig 142 grammot nyom. A kínai telekommunikációs hivatal egyelőre csak egy színopciót ismer, ez pedig a rózsaarany, szóval hölgyeim, Tiétek az elsőbbség! Persze azt még nem tudni, hogy mikor és mennyiért, illetve mely piacokon lehet majd hozzájutni az Y55-höz, de szerintünk ennél izgalmasabb nevet kaphat a keresztségben, illetve biztosan nem lesz túlságosan drága.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid