Kreatív zenei térkép a Spotify-tól

0

Ha már unod a kedvenc zeneszámaidat, és kicsit bővítenéd a muzikális műveltséged, akkor a Spotify legújabb népszerűségi térképét pont neked találták ki!

Az embereket mindig is érdekelte az utazás, más tájak megismerése. Szeretjük megcsodálni távoli helyek kultúráit, megkóstolni ízletes ételeit, vagy éppen meghallgatni az ottani divatos slágereket. Ez utóbbiban segít a Spotify nemrég megjelentett térképe, mely segítségével akár a kanapén ülve is belemélyedhetünk más országok zenei toplistáiba.

spotify-musical-map

A cég által kifejlesztett zenei térkép megmutatja, hogy egyes nagyvárosokban melyek a leghallgatottabb zeneszámok. Érdekes eltérések vannak akár az EU tagállamain belül is, nem hogy kontinenseket átívelve. Sajnos egyelőre a jelenlegi verzió még mondhatni foghíjas, de szerencsére a környékbeli államok, és persze kis hazánk is elérhető rajta. Minden bizonnyal tovább fogják bővíteni az elérhető országok és városok listáját.

spotify-musical-map-budapest

A tartalom eléréséhéz szükséges egy Spotify fiók. Ha rendelkezünk vele, kedvünkre barangolhatunk a Top100-as listák bármelyikében.

Ha kipróbálnátok, itt ti is megtehetitek!

Forrás: Phonearena, Spotify

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Király Artúr

Új tag a Napidroidnál

NapiDroid