Merész kijelentést tett a Sony

2

A Sony sokak kedvence itt nálunk is, legyen szó akár okostelefonokról, konzolokról vagy egyéb termékekről. Az első termékcsoport ugyan okozott már fejtörést az ázsiai vállalatnak, de a cég lendülete továbbra is töretlen. Olyan szinten, hogy a Sony ígéretet tett arra, hogy az első olyan gyártó lesz, amelyik elérhetővé teszi készülékeire az Android 7.1.1-es frissítést. 

Az Xperia Concept fejlesztési brigádjának állítása szerint a friss rendszer mihamarabbi elérhetővé tétele az elsődleges prioritásuk. A csapat azt nyilatkozta, hogy ha bárki hamarabb elérhetővé teszi a rendszer legújabb verzióját, bátran meg lehet őket dobálni rohadt paradicsommal. :) Természetesen a merész kijelentés nem érvényes a Google-re, hiszen a Mountain View-i vállalatot lehetetlen lekörözni az aktuális Android verziók közzétételében. A Sony csapata azt állítja, már náluk vannak a forráskódok, és már csak a GMS programcsomagra, valamint a kompatibilitási tesztekhez szükséges csomagokra várnak a keresőóriástól.

android-n-developer-preview-xperia-z3

Az Android 7.0-s frissítéseket egyébként már meg is indította a vállalat, az Xperia X Performance és az Xperia XZ modellekre is elérhető már az új szoftver egyes régiókban. Minden bizonnyal a 7.1.1-et is ezek a készülékek kapják majd meg elsőként, de a többi X szériás modellre is megérkezhet majd az aktuális verzió.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid