Kugoo G-Booster – Bivalyerős elektromos roller dupla motorral akár terepre is!

0

Az elektromos rollerek általában egyszerű, praktikus, takarékos eszközök, amelyek elvisznek A pontból B-be, járhatsz velük például suliba vagy munkába, megspórolva a tömegközlekedés és az autózás bonyodalmait, költségeit. A Kugoo G-Booster azonban teljesen más, ez egy rettentően erős, strapabíró járgány, ami keresztül visz árkon-bokron, és leginkább a hétvégéken veszed majd hasznát.

Kezdjük talán azzal, hogy a Kugoo már nem egy teljesen ismeretlen márka az elektromos járművek piacán, az S1 rollerjük nálunk is járt, és meglepően jól teljesített az árához képest. Azóta kijött az S1 Pro is, amely nagyobb aksit, szebb kijelzőt és néhány kisebb ráncfelvarrást kapott. Most azonban nem ezekről, hanem a gyártó fenevadjáról, a G-Booster nevű járgányról lesz szó. Kezdjük is talán egy videóval, amelyen egyből látszik, hogy miért is más ez a kütyü, mint a legtöbb elektromos roller:

A Kugoo G-Booster már külsőleg is eltér a társaitól, jóval masszívabb felépítést, nagyobb kerekeket és komolyabb felfüggesztést kapott. A teherbírása 120 kg, ami szintén átlag feletti, de az igazi erejét nem ez adja.

A legtöbb ilyen rollert egy 250W-os motor hajtja, ami az első kerékben szokott lenni. Ezzel általában elérhető egy olyan 25-30 km/h végsebesség, és a kisebb emelkedőkkel még nem szokott gond lenni. A G-Booster viszont két darab 800W teljesítményű motorral bír, vagyis mindkét kerékbe jutott egy-egy. A végsebesség így 55 km/h, ami már félelmetesen sok, ami viszont ennél is durvább, hogy a 48V/23Ah-s akkumulátorral akár 85 km is megtehető egy töltéssel a gyári adatok szerint (nyilván ez nagyban függ a használat módjától).

Ezek mellett kapunk még dupla tárcsaféket, extra erős LED világítást és egy többfunkciós LCD kijelzőt. A roller egyébként összecsukható, hogy könnyebb legyen szállítani, és 30 kg-ot nyom, vagyis jóval nehezebb a társainál, de az érthető is.

Most pedig nézzük, mennyibe kerül mindez! A Kugoo G-Booster jelenleg 1099,99 dollárba kerül EU raktárból, a GBOOSTER kuponkóddal azonban 40 dollár kedvezményt kapsz. Így olyan 305 ezer Ft környékén lesz a végösszeg gyors, pár napos szállítással (Lengyelországból, futárral). A szállítás egyébként ingyenes, teljes mértékben vámmentes, és most ajándék térd- és könyökvédőt adnak hozzá. További részletek és rendelés ezen a linken.

Nagyon fontos: ez egy veszélyes jármű, csak saját felelősségre használd, maximális odafigyeléssel és elővigyázatossággal, sisakkal és más védelemmel! Közúti forgalomba valószínűleg nem igazán lehet vinni hivatalosan, leginkább földútra, terepre való!

Ha egyszerűbb, normál használatra keresel elektromos rollert akkor a Kugoo S1 vagy S1 Pro tökéletes lehet, ezek jóval olcsóbbak is:

  • Kugoo S1 most csak 309,99$ az S1KUGOO kuponnal lengyel raktárról (~89.000 Ft).
  • Kugoo S1 Pro most csak 349,19$ a KUGOOPRO kuponnal lengyel raktárról (~100.000 Ft).

Még valami: a Geekbuying egy olyan akciót hirdetett, hogy minden Kugoo S1, S1 Pro és G-BOOSTER vásárló június 24-től 30-ig 30 dollárt visszakap kupon formájában. A cirka 8500 Ft értékű kupon bármely 31$ fölötti termékre felhasználható a weboldalon (kivéve Kugoo termékek), tehát vehetsz belőle akár egy Xiaomi Mi Band 4-et is minimális ráfizetéssel.

A kupont akkor kapod meg, ha vásárlás után kitöltöd ezt a Google Formot: https://forms.gle/us1854CGK6by9Q718 (a rendelési számot és a regisztrációkor használt email címedet kell megadni)

Az ajándék kupont 24 órán belül megkapod, de fontos, hogy email címenként csak egyszer élhetsz a lehetőséggel. A kuponok 3 napig érvényesek.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid