KUGOO S1 elektromos roller bemutató

0

A nagyvárosi cirkálóknak, de talán a vidékieknek is jó szolgálatot tehet egy elektromos roller. A termékkategória kezd egyre nagyobb teret nyerni, egyre népszerűbbek az ilyen megoldások, igaz, az árát is megkérik ezeknek az eszközöknek. Amennyiben szeretnél egy ilyen szerkezetet valamivel kedvezőbb összegért beszerezni, érdemes megismerkedni cikkünk tárgyával, a Kugoo S1-gyel, amely nemrég jelent meg, és kifejezetten jó ár/érték aránnyal rendelkezik.

Ez a gép a rövid városi utakra a lehető legideálisabb jármű, hiszen többféle teljesítmény üzemmódra képes, így a maximális sebesség lehet 15, 25, de akár 30 km/óra is. Az éjszakai közlekedéssel sem lesz gond, hiszen LED világítás jelzi majd hollétünket a többiek számára. A gép egyik legszimpatikusabb tulajdonsága az, hogy tömör gumit használ, így nem kell aggódni a defektek, a szerelés és más hasonlók miatt, hacsak nem szórnak vassulymot elénk az úton, nem állíthat meg semmi bennünket.

A Kugoo S1 belsejében egy 350W teljesítményű motor található, a roller mégsem nyom többet 11 kg-nál, ráadásul a szerkezet összehajtható, így helyet szinte alig foglal, és bármikor a hónunk alá csaphatjuk, amennyiben a szükség úgy kívánja. A készülék akár a szomszéd faluba, városba is simán el tud bennünket vinni, hiszen a maximális hatótáv 30 km. Persze sok függ az út minőségétől, valamint a szállítani kívánt tehertől is, viszont mi kifejezetten pozitívnak tartjuk, hogy akár 120 kg-os emberek is utazhatnak a rollerrel.

Összehasonlításképpen a Xiaomi M365 rollere alkalmatlan a kicsit nagyobb darab, vagy jobban felpakolt emberek szállítására, ami sokakat visszatarthat az ilyen eszközök vásárlásától. Szó ami szó, ez az eszköz amúgy is inkább férfiaknak lett szánva, ez már a külalakján is jól látszik, persze a hölgyek kedvét sem szeretnénk elvenni a masinától.

Rossz időben sem kell gyalogolni, vagy a zsúfolt helyi járatot igénybe venni, a Kugoo S1 ellenáll az elemeknek, mégpedig az IP54 minősítésnek megfelelően. A fontosabb adatokat és tudnivalókat egy OLED megjelenítőn tudjuk figyelemmel kísérni, így sosem fogunk lemaradni semmiről. A rollel egyik fő hiányossága (például a Xiaomi termékével szemben), hogy nincs hozzá mobilos app, de valljuk be, ez annyira azért nem is fontos.

Az elektromos roller akciós ára 339 dollár, ráadásul most a WAQDZNDZ limitált kuponnal 329.99 dollárra mérséklődik ez az összeg. A legjobb az egészben az, hogy a termék a Geekbuying lengyelországi raktárából érkezik, így nem kell további költségekre számítani, és a szállítás is gyors lesz. Amennyiben sikerült felkelteni az érdeklődéseteket, kattintsatok bátran erre a linkre a további tudnivalókért, és megrendelésért.

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid