Problémás lehet a Samsung Galaxy S10 ujjlenyomat-olvasója

0

Egyre elterjedtebb lesz a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasó, ám ezzel együtt érhetnek majd minket kellemetlen meglepetések is.

Az egyik legjobban várt ilyen megoldás a Samsungé, amely a február 20-án bemutatkozó Galaxy S10 szériában debütál. Az általuk használt ultraszónikus szenzor állítólag szuperül működik majd, ám az egyik tartozékokat gyártó partner érdekes infót osztott meg róla.

Az Armadillotek-ről van szó, akik a többi tartozékgyártóhoz hasonlóan már gőzerővel dolgoznak a Galaxy 10 szériához passzoló tokokon. Állítólag személyesen volt alkalmuk tesztelni a mobilokat, amelyek vadonatúj azonosítója nem igazán működött jól, miután kijelzővédő üvegfólia került a készülékekre.

Problémás lehet az azonosítás az üvegfólia felhelyezése után

Egy modern mobilnál a kijelző cseréjéért akár 80-100 ezer forintot is elkérhetnek, így nyilván érdemes üvegfóliát használni. Persze nem mindenki ragaszkodik a képernyő ilyesfajta védelméhez, ám sokaknak ez akár még olyan indok is lehet, ami miatt elfordulnak a mobiltól.

Nekik nyújthat majd alternatívát egy olcsóbb modell, amely várhatóan Galaxy S10 E néven érkezik. Ezen állítólag oldalt lesz az ujjlenyomat-olvasó, így nem merül fel ez a probléma.

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid