Látványos videón a Samsung Galaxy S20 Ultra 100x-os zoomja

0

Nemsokára bemutató, de még az utolsó pillanatokban is érkeznek újabb infók a Galaxy S20 modellekről, rááadásul most egy kifejezetten érdekes, látványos videó bukkant fel az S20 Ultra 100x-os zoomjáról.

Az alap S20 és az S20+ “csak” 3x-os optikai és 30x-os hibrid/digitális zoomra lesznek képesek, az S20 Ultra viszont egy ezeknél sokkal ütősebb, periszkópos telefotó kamerát kap, amellyel elérhető akár a 100x-os nagyítás is. Ezt “Space Zoom”-nak nevezi a Samsung, és egy videón most meg is tekinthetjük működés közben.

Először csak egy térképet látunk a kamerán, majd kiderül, hogy ez már egy nagyított kép, és valójában egy földgömb van a telefon takarásában, viszonylag messze. Persze jobban megnézve látszik, hogy az utolsó képkockák már az ultraszéles látószögű kamerával készültek, de azért így is elég durvának tűnik a 100x-os zoom, főleg ilyen nem túl ideális fényviszonyoknál. Ebből egyébként 10x lehet majd a valódi optikai zoom, a továbbikat pedig valamilyen szoftveres trükközéssel érheti el a Samsung.

Érkezett egy hivatalos promóvideó is, amelyen mindhárom S20 modell látható:

Végül pedig íme pár fotó a Galaxy S20 Ultráról:

A bemutató ma (kedden) este 20:00-kor lesz, további infók és élő közvetítés itt.

Via PhoneArena, AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid