Leagoo a Premier League-ben? Sokat sejtető poszterek…

0

A gyártóknak természetesen a termék a legfontosabb, de szorosan ott van utána a marketing is, mely nagyban hozzájárul a sikerhez. Régen rájöttek már, hogy az egyik legjobb marketingeszköz a sport, és ezt ki is használják: a Vivo szponzorálja az NBA-t és a FIFA-t, a Nubia nem mással hirdet, mint Cristiano Ronaldo, a Huawei pedig Leonel Messit szerződtette le.

A Leagoo már 2016 óta jelen van az angol Premier League-ben, és nemrég a cég elnöke, Johnson tett egy bejelentést, miszerint hamarosan konferenciát fognak tartani az egyik nagy klubbal a ligából. Megindultak a találgatások, miszerint egy telefont mutatnának be Londonban, de a most közzétett poszterek teljesen mást sejtetnek. A képeket egyébként maga a gyártó tette közzé a Facebookon, és ezek alapján az egyik klubbal várható valamiféle együttműködés. Hogy ez a klub a Manchester United, a Chelsea, vagy esetleg a Tottenham Hotspur lesz, az még nem derült ki, de néhány napon belül választ kapunk a kérdésre.

2016-ban már találkozhattunk a Leagoo logójával a stadionokban, ám most másra lehet számítani. Az biztos, hogy az egyik csapathoz lesz köze, és vélhetően még a mezeken is jelen lesz majd a gyártó, illetve valószínűleg a következő csúcstelefonjukat is ehhez fogják igazítani. A szponzorált csapat emblémájával díszített telefont adhatnak ki, és a csapat sztárjait köthetik össze a szurkolókkal, a világ minden szegletében. A poszteren egyébként az augusztus 17-ei dátum van, így konkrétumok akkor látnak majd napvilágot.

Nem is választhatott volna jobban a Leagoo, mert az angol bajnokság mérkőzéseit világszerte közvetítik, és itthon is hatalmas népszerűségnek örvend. Ezzel a remek döntéssel könnyebb lesz megmutatniuk magukat a világnak, így mondhatni a legjobb marketing stratégiát választották ahhoz, hogy világszerte megismerjék őket.

Vajon melyik lehet ez a titokzatos football klub, amelyik a Leagoo reklámarca lesz? Hamarosan kiderül!

A gyártónak egyébként még mindig tart az akciója, amellyel a Leagoo KIICAA MIX előrendelhető. A GBLKMIX kuponkóddal 30 dolláros kedvezményt kaphatunk a Gearbest oldalán.

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid