Jön a két kijelzős YotaPhone 3

0

A hardveres jellemzők mellett néhány sajtókép is kiszivárogott az oroszok különleges okostelefonjáról. Ha emlékeztek még, ez az a mobilszéria, amelynek tagjai hátlapi E-Ink kijelzővel büszkélkedhetnek, de nem csak ezért lehet érdekes a YotaPhone telefonok harmadik generációja.

A már említett hátoldali másodlagos E-Ink kijelző képátlója 5.2 col lesz, a felbontás pedig HD, akárcsak az elődök esetében. Az elsődleges képernyő pedig egy 5.5 hüvelykes Full HD érintőkijelző, ami AMOLED technológiát használ.

A telefon ereje a Qualcomm Snapdragon 625-ből ered, ami egy felettébb energiatakarékos lapkakészlet. Rendszermemóriával sem spóroltak a mérnökök, hiszen 4 GB RAM került a chipset mellé, kiszereléstől függően 64 vagy 128 GB belső tárhellyel.

A készülék elsődleges kamerája 12 megapixeles lesz, míg az előlapi képrögzítő apparátus felbontása 13 megapixel lehet. A kijelző alatti home gomb ujjlenyomat-olvasóként is funkcionál majd, az akkumulátor kapacitás pedig várhatóan 3200 milliamperóra lesz, ami USB-C porton keresztül veszi fel a töltést.

Ami az árakat illeti, a kisebb tárhellyel rendelkező változat átszámítva 350 dollárba fog kerülni, míg a 128 GB-os kiszerelésért 450 darab zöldhasú papírpénzt kell majd leszurkolni, állítólag. A YotaPhone 3 elsőként Oroszországban, illetve Kínában kerülhet forgalomba.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid