Leagoo az MWC 2018-on: 7000 mAh-s üzemidőbajnok és a Tottenham Hotspur sztárja

0

A Tottenham Hotspur sztárjátékosa is ott lesz a rendezvényen, ahol egy hatalmas, 7000 mAh-s akkumulátorral rendelkező készüléket is bejelentenek.

A legtöbb embert érzékenyen érinti, hogy minden nap tölteni kell a mobilját. Komolyabb használat mellett általában egy napos használati idő érhető el manapság, idővel pedig még gyengébb eredményt produkálnak a telefonok, mivel az akkumulátor amortizálódik.

Sajnos ezt még tovább rontják a félrevezető reklámokkal, mivel a gyártók hosszan tartó használati időt ígérnek, ráadásul olyan eredményeket adnak meg, amiket nem képesek teljesíteni a termékek. Amennyiben fontos számunkra a tartósság, maradnak a vastag készülékek, vagy powerbankek.

A Leagoo – mint Ázsia egyik vezető export mobilgyártója – szeretne ezen változtatni. A vállalat Real Power megoldása igyekszik minden téren egy kis extrát nyújtani, mégpedig azzal, hogy optimalizálja az összes elemet, ami az akkuidőt befolyásolhatja. Ilyen például az akkumulátor kapacitás, a kijelző, az operációs rendszer, vagy a kapcsolati protokollok (Wi-Fi, Bluetooth stb.). Emellett a Leagoo olyan ígéretet is tett, miszerint az ő megoldásuk valóban felnő majd az ígéretekhez, és a való életben is korrekt eredményt érhetünk el.

Az új Leagoo Power 5 az MWC-n fog debütálni Barcelonában a 7J10-es standon, és a 7000 mAh-s valós akkumulátor mellett 18:9-es kijelzővel és “keret nélküli” dizájnnal érkezik. A hírek szerint Harry Kane – a Premier League egyik legjobb csatára – látogat majd el a rendezvényre, hogy bemutassa a terméket, és egy kis sportosságot csempésszen a rendezvényre.

A gyártó bemutatója február 26-án lesz Barcelonában, 14:00-kor, az MWC expó 7J10-es standján, és várhatóan ekkor jelentik majd be az új készüléket. Azok a szerencsések, akik ellátogatnak a helyszínre a bemutató időpontjában, esélyük lesz találkozni Kane-nel, illetve ajándékokkal gazdagodhatnak, amik között ott lesz a frissen bemutatott mobil is.

Aki nem jut el a bemutatóra, az se keseredjen el, hiszen élőben követhetjük majd az eseményt a Leagoo weboldalán. Emellett egy Leagoo Power 5 telefont és egyéb ajándékokat is nyerhetünk a Facebook oldalukat meglátogatva.

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid