Leagoo S8 – A világ legolcsóbb 8 magos telefonja 18:9-es kijelzővel

1

A kínai gyártó egyik új készüléke, a Leagoo S8 a vállalat szerint a világ legolcsóbb olyan telefonja, ami 18:9-es Full Screen kijelzővel és 8 magos processzorral rendelkezik.

A Samsung Galaxy S8 modellek népszerűsége sok gyártót megihletett, és így egyre több az olyan telefon, amely vékony kerettel és a hagyományostól eltérő, általában 18:9-es képaránnyal bír. A jó hír, hogy már kifejezetten olcsón is kínálnak ilyen készülékeket, ilyen a Leagoo S8 is, ami most 120 dollárért rendelhető.

A filléres ára ellenére a Leagoo S8 egész korrekt tulajdonságokkal bír. A kínai gyártó készített is egy kis összehasonlítást a Samsung mobiljával. Persze közel sem egy kategória a két telefon, de szerencsére ez az árban is meglátszik, a Leagoo mobilja töredékébe kerül egy Galaxy S8-nak.

Nyilván a két telefonnak teljesen más a célközönsége, de akik nem akarnak egy vagyont mobilra költeni, azoknak jó választás lehet a Leagoo olcsó készüléke.

A Leagoo S8 mellett van egy erősebb Leagoo S8 Pro modell is, és most mindkettő nagy kedvezménnyel rendelhető elő a Banggood weboldalán.

forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid