Leagoo S9 nemzetközi előregisztráció – “Notch” mobil akár 1.99 dollárért

0

A vékony kávás mobiloknak három fő típusa van, az egyik irányba tartozik a Galaxy S8 és S9, a másikba a Xiaomi Mi MIX modellek, és persze ott a szenzorszigetes iPhone X, amire egyre több készülék hasonlít mostanában, ilyen a Leagoo új mobilja is.

Mivel egy notch-os kialakításról van szó, így a képarány is hosszabb lett, 19:9-es kijelzőt kapunk 5.85 colos méretben és HD+ (1512×720) felbontással. A közel 90%-os kijelző/előlap arány miatt a mobil mindössze akkora, mint egy átlagos 5.5 colos készülék

Ennek a szenzorszigetes megoldásnak van pár előnye a Mi MIX típusú mobilokkal szemben, fentre kerülhet például a szelfikamera, így nem kell fejjel lefelé fordítani a telefont, ha önfotót készítenénk. A hagyományosabb kialakítású készülékekhez képest pedig nagyobb kijelző/előlap arány érhető el.

A Leagoo S9 alapvetően két fő újítással igyekszik meggyőzni a felhasználókat. Az egyik az Ultra HD fotók, ami azt jelenti, hogy a készülékkel elvileg akár 65 MP-es fotók is készíthetők. A másik pedig maga a kivágott kijelző, ami a gyártó szerint különleges élményt nyújt, méghozzá egy iPhone X árának nagyjából az 1/7 részéért.

Főbb jellemzők röviden:

1. 5.85 colos HD+ Notch kijelző és 90%-os képernyő/előlap arány

Nagyjából az iPhone X kijelzőméretét és 1512x720p felbontást kínál a mobil IPS panelje, ami akár 450 nit fényerőre is képes. A fogyasztás pedig csekély, így a 3300 mAh-s aksival egész sokáig bírja a készülék.

2. Első “notch” kijelzős mobil 65 MP-es Ultra HD fotókészítéssel

A hátlapon egy 13+2 MP-es Sony apparátust találunk, ám szoftveres trükközéssel akár 65 MP-es felbontású fotók is készíthetők, ráadásul a gyártó korrekt minőséget ígér. Ezen kívül kapunk egy úgynevezett “képmátrix” technológiát, ami segít kiemelni a sötétben lévő részeket a képen, akár egy arcot is, hogy szebb végeredményt kapjunk.

3. A nagy kijelző nem megy a jó szelfikamera rovására

A három oldalon keret nélküli mobilok egyik hátránya, hogy általában a kijelző alá kerül a szelfikamera, ami sokat ront az élményen, a Leagoo S9 szenzorszigete azonban megoldja ezt a problémát, és így nem kell fejjel lefelé fordítani a mobilt. Emellett pedig marad nagy a kijelző/előlap arány, tehát nem kell kompromisszumot kötni.

4. Arc és ujjlenyomat alapú feloldás

A Leagoo S9-ben nem csak ujjlenyomat-olvasó, hanem arcfelismerő is van, ami egy hasznos plusz feloldási lehetőség, és sok esetben kényelmesebb is a hagyományos módoknál.

5. Valószínűleg az első “notch” mobil Android 8.1-gyel

A legfrissebb Android verziónak köszönhetően gördülékeny működést, hatékony multitaszkingot és energiatakarékos működést kapunk. A gyártó szerint ez az első szenzorszigetes mobil a legújabb Android OS-szel.

6. Kiegyensúlyozott hardver energiatakarékos működéssel

A nagyméretű, 5.85 colos kijelző és az átlagosnak számító 3300 mAh-s aksi a gyártó szerint megfelelő üzemidőt eredményez. Nagyobb teleppel már túlzottan megnőtt volna a mobil vastagsága, így maradtak ennél a kapacitásnál. A Leagoo S9 nem akar versenyezni a hatalmas akkumulátorral szerelt telefonokkal, inkább a könnyen kezelhető méretre és az energiatakarékosságra helyezték a hangsúlyt.

7. 2.5D hajlított kijelző és 3D hátlap

A készülék fém kerete és polikarbonát háza minden lehetséges irányból lekerekített a kényelmes fogás érdekében. Nincsenek erős élek, egy kézbeillő, formás, dizájnos készüléket kapunk.

Három színváltozat:

A Leagoo S9 főbb specifikációi: 5.85 colos HD+ IPS kijelző, 13+2 MP-es hátlapi kamera, 8 MP-es szelfikamera, 8 magos MTK chipset, 4 GB RAM, 32 GB ROM, 3300 mAh-s aksi. A hivatalos ár pedig mindössze 149 dollár.

A hamarosan megjelenő készülékre már elő lehet regisztrálni, és akik részt vesznek a promócióban, 20 dolláros kedvezményt kaphatnak, az igazán szerencsések pedig akár 1.99 dollárért megkaphatják a mobilt. További részletek a következő linken:

Forrás: Leagoo

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid