Két kijelzős hajlítható mobilon dolgozhat az LG

0

2016-ban az LG benyújtott egy szabadalmat, amely egy olyan okostelefon terveit tartalmazta, ami két kijelzővel, két akkumulátorral, valamint szintén két fülhallgató aljzattal rendelkezett. Most ezek a szabadalmi tervek nyilvánosságra kerültek, így mi is vethetünk egy pillantást a dél koreai gyártó hajlítható készülékének koncepciójára, ami rendszeres olvasóink számára már ismerős lehet a ZTE jóvoltából.

Mivel az LG-nek van már gyakorlata az OLED megjelenítők gyártásában, így előfordulhat, hogy ez a koncepció nem valósul meg, hiszen képesek lehetnek egy ennél jóval fejlettebb, egyetlen hajlítható képernyővel rendelkező okostelefon megalkotására. Ugyanakkor érdekes vetni egy pillantást arra, hogy a gyártók mi mindennel kísérleteznek, és ki tudja melyik jövőbeli készülék hordoz majd magában elemeket abból a szabadalmi tervezetből, amit itt látunk. Persze arra is van esély, hogy mégis felkerül a termékpalettára egy ilyen telefon.

A fotókon látható szerkezet leginkább a ZTE Axon M-re emlékeztet, két teljesen különálló kijelző rotál egy tengely körül. Együttesen egy hatalmas megjelenítőt alkotnak, összehajtva viszont kapunk két képernyőt, amelyek akár teljesen külön tartalmakat képesek megjeleníteni. A két külön jack aljzat segítségével a telefont két különböző hanganyag hallgatására is fel lehet használni. Na mondjuk ezt a ZTE mobilja pont nem tudja.

Bár a szabadalom 2016-os, a leírásban kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóról van szó, ráadásul az sem piskóta dolog, hogy mindkét kijelző mögött külön akkumulátor található, és a részek saját kamerával rendelkeznek.

A fentiek alapján immár az LG is bizonyítottan azon cégek egyike, amely saját hajlítható okostelefon megalkotásán fáradozik. A Samsung régóta pletykált Galaxy X készüléke valamikor jövőre érkezhet meg, de ha az LG saját fejlesztéséből mégis lesz valami, az akár hamarabb is megérkezhet. Lényegében egy multimédiára kiélezett masináról van szó, ami lehetővé teszi két felhasználó szórakoztatását egyidőben, akár külön tartalmakkal. Ideális lehet okostelefon-bolond szerelmespárok számára. :)

Forrás: PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid