Kiárusítás: Windows 10, Windows 11, Office és más népszerű szoftverek áron alul

0

Leáraztak néhány alapvető szoftvert, van köztük többféle Windows és Microsoft Office kiadás is. Ezek dobozos formában elég komoly összegbe kerülnének, de a szoftverkulcsot megvásárolva most jelentősen olcsóbban hozzájuk lehet jutni.

A Godeal24 csapata limitált szoftver kiárusítást tart, amelynek keretein belül jelentős kedvezményeket találhatunk, érdemes végig nézni az akciókat.

A Godeal24.com egy nemzetközi weboldal, amely játék- és szoftverkulcsokat árul. Rengetegen vásárolnak tőlük a világ minden tájáról, és az ügyfelek 0-24-es támogatást kapnak a hét minden napján.

Limitált leárazás: Office 2021 már 4850 Ft-tól

Az olyan szoftverek, mint a Microsoft Office, általában egy vagyonba kerülnek dobozos formában, a Godeal24 akciójában most töredék áron meg lehet vásárolni. Ha több szoftverkulcsra van szükséged, akkor mennyiségi kedvezménnyel még olcsóbban kijössz.

Olcsóbb lett a Windows 10 és a Windows 11 is

A tavaly előtt megjelent Windows 11 mára eléggé elterjedt, de azért még mindig a Windows 10-et használják a legtöbben, és ezzel nincs is semmi gond, hiszen egyáltalán nem mondható elavultnak. Mindkettőt meg lehet vásárolni most kedvezményes áron, de a korábbi verzió jobban megéri, ugyanis egy kicsit olcsóbb, és ha szeretnénk, akkor ingyen frissíthetjük bármikor az újabb kiadásra.

Csomagajánlatok: Windows + Office együtt

50%-os akció további Microsoft szoftverekre

Az alábbi árakat a GG50 kuponkód beírása után kapod meg:

Egyéb hasznos szoftveres eszközök

További hasonló akciók itt >>>

Egyszerű vásárlás és fizetés

A fizetés működik PayPallel, bankkártyával vagy akár átutalással is (az első oldalon a Cwalletco opció jelenik meg, ezen belül lesz majd több opció), és utána perceken belül megkapod a rendelt kódot e-mailben. Ezután 24/7 ügyfélszolgálat áll rendelkezésre, a service@godeal24.com e-mail címen bármikor tudsz segítséget kérni, ha probléma merülne fel.

A Godeal24 megbízhatóságát a Trustpilot oldalán ellenőrizheted. Kiváló értékeléssel rendelkezik az oldal, rengeteg a pozitív vélemény.

 

Ez egy szponzorált cikk, a benne szereplő ajánlat a Godeal24.com akciója. A napidroid.hu semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget a Godeal24.com weboldal ajánlataiért, illetve az ott bonyolított vásárlásokért. A Godeal24.com oldalon történő minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Forrás: Godeal24

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid