Praktikus és könnyű elektromos roller 90 ezer Ft alatt a Geekbuying oldalán

0

Most, hogy végre beköszöntött a jó idő, használhatjuk kedvenc elektromos rollerünket vagy kerékpárunkat a mindennapi munkába vagy iskolába járáshoz. Amennyiben még nem rendelkezel ilyen járművel, talán érdemes elgondolkodni a Joyor A3 beszerzésén, amely egy jól felszerelt, ám mégis megfizethető elektromos roller, ami ideális lehet városon belüli cirkálásra, illetve két egymástól nem túl távol eső település közti ingázásra. A gépet a Geekbuying webáruháza kínálja most rendkívül kedvező áron, ráadásul a szállítás európai raktárból történik, így nem sújtanak bennünket extra költségek, és a termék érkezésére sem kell heteket várni.

A Joyor A3 8 hüvelykes tömör gumi kerekeken gördül célja felé, a váz pedig összehajtható a könnyebb szállítás érdekében.

Az egész roller mindössze 12,6 kg-ot nyom, vagyis könnyen szállítható kézben is, ha például fel kell vinni egy lépcsőn. A teherbírása pedig 120 kg a gyári adatok szerint, ami elég jónak számít a kategóriában.

A roller belsejében 350 wattos elektromotor teljesít szolgálatot, amely képes biztosítani a 25 km/órás maximális haladási sebességet. A Joyor A3 beépített RGB LED-es világítással is fel lett szerelve, hogy a közlekedés a lehető legbiztonságosabb, mi több, stílusos legyen.

A roller mellé készült egy alkalmazás is, ami további lehetőségeket biztosít a jármű tulajdonosa számára. 

A fékezést egy elektronikus és egy mechanikus fék kombinációja teszi lehetővé. A roller belsejében található másik legfontosabb összetevő a 7,8 Ah kapacitású akkumulátor, amelynek köszönhetően akár 25 km-t is megtehetünk egyetlen töltéssel. A töltés nagyjából 4-4,5 órát vesz igénybe.

A Joyor A3 elektromos roller most mindössze 225 eurós áron rendelhető a Geekbuying webáruházából (EU raktárról), amennyiben használjuk az NNNALLJOA3 kupont. A vételár nagyjából 86 000 forintra jön ki. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid