A Canon is összefog egy okostelefon-gyártóval

0

A fényképezőgépeket és kamerákat gyártó cégek és az okostelefon-gyártók együttműködése már régóta nem számít példátlannak. A következő kameragyártó, ami összefoghat egy telefonos vállalattal, a Canon lehet, legalábbis ezt állítja az egyik megbízható értesüléseket szállító bennfentes.

Az értesülést Digital Chat Station publikálta nemrégiben a kínaiak kedvenc közösségi média felületén, a Weibón. A szivárogtató azt állítja, hogy a híres kameramárka, a Canon, partneri kapcsolatra szeretne lépni egy okostelefon-gyártóval. Azt viszont ő sem tudja, hogy melyik cég lehet a kiszemelt fél.

Ott van ugyebár az Oppo és a OnePlus, ők már a Hasselblad csapatával dolgoznak össze, míg a Zeiss a Vivóval és a Sony-val kötött paktumot. A Xiaomi pedig köztudottan a Leica szakértőit hívja segítségül, amikor okostelefonos kamerákat fejlesztenek.

Játékban marad tehát a nagyobbak közül az Apple, a Samsung, a Huawei, a Google, az immáron független Honor, a Motorola, és az Oppo alá tartozó Realme márka.

Mivel Digital Chat Station Kínában tevékenykedik, az értesüléseit is onnan szerzi, valószínűleg ez a pletyka is onnan kezdett el szárnyra kapni. Ez arra utalhat, hogy egy kínai székhelyű vállalat lehet a Canon potenciális üzletfele. Ez lehet akár a Huawei, a Honor vagy a Realme.

Mondjuk a Huawei azért kétséges, mert nemrég indították útjára saját XMAGE részlegüket, ami éppen az ilyen együttműködések megszűnését követő űr kitöltésére hívatott. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ebből az egészből, de ha a Canon valóban össze akar fogni egy másik céggel, akkor erről még fogunk hallani a nem túl távoli jövőben.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid