Leárazás: Xiaomi IMILAB IP kamerák áron alul

0

A Xiaomi kiváló IP kamerákat gyárt, mi is használunk több típust, és most két frissebb, bevált verziót jelentősen leáraztak, érdemes lehet lecsapni rájuk! (Frissítés: újra vannak készleten a kamerák!) 

Az akciókat a DHGate oldalán találtuk, ők már megleptek minket korábban is nagyon jó Xiaomi ajánlatokkal, és most is rettentően kedvező áraik vannak. A kuponoknál előfordulhat, hogy csak új felhasználónál működnek (ha már vásároltál az oldalról, akkor csinálj egy új regisztrációt).

Xiaomi IMILAB 360 fokos IP kamera

Gyakorlatilag az egyik legjobb beltéri IP kamera a piacon, mindent tud, amire szükségünk lehet. Szinte bármilyen eszközről valós időben nézhetjük a képét, lehetünk akár a világ másik felén is, ráadásul távolról forgathatjuk a kamerát 360 fokban, illetve tudjuk függőlegesen is állítani, hogy merre nézzen. A kép mellett hangot is továbbít, mégpedig két irányba, tehát mi is belehallgathatunk, hogy mi történik otthon, és ha akarjuk, akkor beszélni is tudunk ahhoz, aki épp a lakásunkban tartózkodik.

A kamera Full HD felbontásban rögzít, és kevés fénynél átkapcsol infra módba, így teljes sötétségben is lát. A mozgást pedig folyamatosan figyeli, és ha szeretnénk, akkor értesítést küld a mobilunkra. Minden egyes mozgás alkalmával a kamera egy rövid videót feltölt a felhőbe, így hiába teszik tönkre, meglesz a felvétel a betörőről. Ezeket az appon keresztül bármikor visszanézhetjük, de természetesen adott a microSD kártyára való rögzítés lehetősége is.

A kamera eredeti 29,99 dolláros ára is nagyon jó már, de a DHAll5 kuponnal további 5 dollár kedvezményt kapunk. A szállítás ingyenes, így a végösszeg 24,99 dollár, vagyis kb. 7800 Ft lesz, ami nem pénz ezért a remek kütyüért. (Ez már a hivatalos Global verzió, és az egyik legújabb modell!)

További részletek és rendelés az alábbi linken:

Frissítés: újra van készlet, de nem tudni meddig!

A kis összeg miatt garantáltan nem lesz vámolás, ha csak egyet rendelsz!

Xiaomi IMILAB EC2 kültéri vízálló kamera akkumulátorral

A címben szinte már le is írtuk, hogy miért nagyszerű az a típus. Egyrészt alkalmas kültérre is, mivel védett az eső ellen, másrészt nem kell semmilyen kábelt elvezetni hozzá, ugyanis akkumulátorról is tud működni, ráadásul meglepően sokáig. Készenléti módban akár 100 napot is elmegy egy töltéssel, ilyenkor csak a mozgásokra reagál, illetve azokat rögzíti, és tölti fel a felhőbe. A működés persze ezerféleképpen tesztre szabható a Xiaomi appján keresztül.

A felbontás itt is Full HD, természetesen van éjjellátó mód, és rengeteg hasznos funkció. A Xiaomi IMILAB EC2 hivatalos Global verziója 81,56 dollárba kerül, de a DH40Price kuponnal ez egészen 68,56 dollárig csökkenthető, ami átszámolva 21.500 Ft.

További részletek és rendelés az alábbi linken:

Az ePacket szállítási mód ingyenes, és állítólag vámmentes, de még nem próbáltuk, így ne vegyétek teljesen biztosra.

Forrás: DHGate

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid